Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apaulina

jak sie zabezpieczacie mając jzu 2, 3 troje dzieci

Polecane posty

Gość apaulina

mam dwoje nei chce wiecej

Gość mjdsksldsldkdxmd
Od 10 lat prezerwatywy :) W czasie dni płodnych dodatkowo z wyskakiwaniem heheh Nigdy nie zawiodły. Mamy dwójkę zaplanowanych i wystarczy :P

Gość apaulina
moja dwójka tez była planowana ale teraz boje sie wpadki

Gość młodszej nie mam
tabletki

Gość matka i zona ...
mam trojke dzieci i z mezem sie zabezpieczamy jedynie stosunkiem przerywanym - jestem teraz w ciazy z czwartym dzieckiem

Gość tamara8809
stosunek przerywany, mamy jedno dziecko planowane.

Gość tamara8809
a tak szczerze powiedziawszy autorko to zadne zabezpieczenie nie daje 100% pewnosci jak sie ma pecha,tylko podwiazanie jajnikow lub brak seksu.

Gość mam trójkę i nie uprawiam seks
bo mamy siebie już serdecznie dość, najleposza antykoncepcja :-)

u mnie "szkalnka wody" zaczęłam brac tabletki azalię ale maz kupił sobie 46 calowy telewizor i tabletki przestały byc potrzebne

Gość u nas
stosunek przerywany to nie jest antykoncepcjah

Gość założ
sobie wkładkę z miedzią ,kosztuje ok 100 zł+ załozenie 100. Są jeszcze hormonalne Mirena,ale są drogie(ok 1000 zł) i nie kazdy dobrze toleruje hormony. Bałabym sie wydać tyle pien i zaryzykować,a po 2 mies szybko to wyjmować,bo przeciez nigdy nie wiadomo. Ja mam model Cooper T 380. Juz drugi raz mam,polecam. nigdy nie zawiodła jak narazie,a zawsze jedziemy do konca;)

Gość jfjyf
Sterylizacja - wreszcie święty spokój :)

Gość cew we
stare baby a - prezerwatyw używaja :D:D:D:D albo co gorsza stos.przerywany :O żenadaaaa tabletki, spirala!!!!!

Gość karolllaaaa
Ja mam 2 chłopców zaplanowanych.Obecnie mam wkładkę Mirenę. Prawdę mówiąc miałabym ochotę na trzecie dziecko ale samemu ciężko się zdecydować więc gdyby trafiła mi się wpadka........byłabym nawet zadowolona,że los zadecydował za mnie.:)

Gość a co ma wspólnego że stare
?? Nie każdy może stosować hormony, ie każdy może mieć spiralę - chociażby ze względów zdrowotnych. Głupi komentarz. Tylko stosunek przerywany to głupota.

Gość cos jeszcze
wazektomia

Mam jedno dziecko ale nie planuję więcej i zabezpieczamy sie od 8 lat wyłącznie gumkami. Nie wiem co ma do tego wiek:O nie każdy ma ochotę truć się tabletkami:O

Implant anty,tabletki anty rozne(ciagle plamienia i bole brzucha),wkoncu gumki i po 3 miesiacach wpadka,zadna nie pekla ,wiec teraz po ciazy juz chyba podwiazanie jajnikow jesli nadal na hormony bede tak reagowac jak wczesniej..

Ponoc czasem gumki maja mikro-uszkodzenia mechaniczne...Tak mi lekarka tlumaczyla jak poszlam potwierdzic test..Juz w zyciu gumki nie zastosujemy po tym wszystkim..:(

Gość Aśka38
mirena póki co już trzecia i jest ok., chociaż moja przyjaciółka w zeszłym roku na niej wpadła. Miała co prawda ciążę pozamaciczną, ale jednak.

Gość Kurnikowa
Mam dwoje dzieci i zabezpieczam się tabletkami.

w przerwie miedzy kucharzeniem zapytam - jakie sa skutki uboczne stosowania wkładki? ja sie obawiam o stany zapalne, ajk to jest? Nie chcę wpisywac w google , bo bardziej zalezy mi na opini uzytkowniczek. Czy zakladanie boli i jak samopoczucie po zalozeniu? Jak z miesiączkami? Zwykła wkładke to chyba mozna załozyc kiedy sie karmi, prawda?

Gość Aśka38
u mnie jedynym skutkiem ubocznym było ciągłe krwawienie przez pierwszy miesiąc. Później miesiączka u mnie zanikła całkiem. Aktualną wkładkę mam rok, zakładałam w czasie karmienia. Innych problemów nie miałam

ja mam Nexplanon,ale dziecko jedno,jak narazie nie planujemy dla syna rodzeństwa. Ale że źle go znoszę myślę o spirali lub samych gumach...

Gość gryzelda z gryzowa
U mnie Yaz .... mam jedno dziecko i tak szczerze mowiac wcale bym sie chyba nie obrazila jakby zawiodly :P .... bo na drugie dobrowolnie sie nie zdecyduje. Narazie od 3 lat (nie)stety nie zawodza ;)

Gość ypsilone
stare baby a - prezerwatyw używaja albo co gorsza stos.przerywany żenadaaaa tabletki, spirala!!!!! W zęby se włóż spiralę a tabletki w odbyt, mloda. Nie każdy może, nie każdy chce.