Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

medzia77

czy to prawda?

Polecane posty

prawda to ,ze milosc przychodzi niespodziewanie? ja jakos nie wyobrazam sobie siebie zk ims,kto mnie pokocha ,chociaz nie jestem brzydka i spoko mam charakter,ale jakos tak nie wierze ze znajdzie sie facet,ktory mnie bedzie naprawde kochal :) myslicie ze gdzies on jest? tez tak mialyscie zanim poznalyscie swojego?

Gość lnglgn
nie miałam tak, bo nigdy chłopa nie miałam. mam 31 lat. i tez nie wierze by ktos chcialby ze mna byc, spedzac ze mna czas, tesknic czy o mnie myslec, cos tworzyc (zwiazek).

Gość jest takie powiedzenie
"miłośc i sraczka przychodzą znienacka" .Głowa do góry :)

ale mnie sie wydaje zen igdy nie przyjdzie ten co bedzie mu zalezalo i co bedzie sie staral . bo juz trafialam na wielu kretynow co im tak naprawde na jendym zalezalo ;( bardzo bym chciala miec kogos, wiem ze jak sie chce to nie ma ale jan ie potrafie nie chciec,po prostu same pary widze i mi smutno bo ja jestem sama:(

Gość lnglgn
tak, jestem. wiem, to dziwne, ale po prostu-nigdy sie nie puszczalam. Pewnie umre jako dziewica. Nie ja pierwsza i nie ostatnia. Tylko czasem troche smutno tak zyc jak zwierzatko.

Gość sdzasftert
ja mam 33 lata , 3 zwiazki za soba, jedno straszne zranienie. teraz sie ktos do mnie przypałetał, podnieca mnie podoba mi sie ale ja sobie teraz juz nie wyobrazam z kims byc

a myslciei ze spr sie to ,ze jak sie nie chce i przyzwyczaja sie do bycia samemu to nagle wielkie bum i milosc?

Gość sdzasftert
medzia cos podobneog wansie mnie spotyka, zakochuje sie ale boje sie zmienaic to w swoim zyciu. od dawien dawna jestem samotna i nie chcialam nikogo

ale mzoe warto sprobowac...;) ja tam bym chciala aby ktos wreszcie kto i mnie sie spodoba zabiegal,zebym widziala ze mnie kocha ,pcozuc cos takiego w koncu!

Gość 24a12b2011
lnglgn - ale jesteś sama bo odrzucałaś wszystkich czy nikt do ciebie nie startował i dostawałaś same kosze? Bo ja skończe pewnie tak samo jak ty ale z tego drugiego powodu :(

Gość 24a12b2011
lnglgn - ale jesteś sama bo odrzucałaś wszystkich czy nikt do ciebie nie startował i dostawałaś same kosze? Bo ja skończe pewnie tak samo jak ty ale z tego drugiego powodu :(

Gość sdzasftert
ja chce ale sie boje! mam nerwice i to powinno tez ci duzo powiedziec strach strach i strach

Gość 24a12b2011

Gość lnglgn
Ten drugi powod-nikt mnie nigdy nie chciał.

Gość ja też nigdy nie wierzyłam
że trafi mi się wielka miłość a tu jedna impreza i motyle w brzuchu:) a teraz jestesmy zaręczeni i mamy dziecka chociaż nigdy bym się tego nie spodziewała

Gość poznanski kwiat polny
ja swojego poznalam i pokochalam jak bylam w zwiazku. on pierwszy mnie pokochal ;) teraz po roku wrocil mowiac to samo. ja zerwalam.. ale oboje nikogo nie mielismy przez ten czas

macie za duze wymagania skoro kobiety sa teraz tak bardzo wyemancypowane i samodzielne to wymagania powinny sie obnizac bo od faceta nie zalezy juz w takim stopniu standard zycia rodziny

Gość 24a12b2011
lnglgn - to tak jak mnie :( co prawda jestem od ciebie młodsza ale nie sądzę by to się miało zmienić. Możesz mi tylko powiedzieć jak radzisz sobie z tekstami ze strony rodziny? Dla mnie to jest najgorsze bo czuję się wtedy jak śmieć :(

Gość sdzasftert
u mnnie nie ma tego problemu, nikt nie zadaje pytan dlaczego sama itp itd jak mnie sasiedzi zobacz tylko z kolega to juz miny zadowolone usmiechniete

lnglgn - to dokładnie tak jak u mnie. Jestem młodsza od Ciebie o parę lat, ale nigdy nie byłam w związku, na randce, nigdy się nie całowałam... Dobrze wiedzieć, że nie jestem jedyną osobą, której życie się ie ułożyło.

Gość 24a12b2011
Rhovannion - to już jest nas trójka :)

Gość lnglgn
Tez sie okropnie czuje, ale co mam zrobic? Pytaja, ciagle pytaja. Mysla ze dzieki tym pytaniom facet zjawi sie z powietrza czy jak?

lnglgn - ja odpowiadam, że jak mi jakiegoś znajdą, to ja chętnie. Mówię otwarcie o tym, że mnie nikt nie chce, to zaraz zaczynają gadać, że zmyślam i nie chce się przyznać. Niedobrze mi się od tej obłudy robi.

Gość 24a12b2011
u mnie też chyba myslą że jak zapytają się jeszcze raz to coś się zmieni... może zmieniłoby się gdybym to ode mnie zależało a niestety zależy to też od "drugiej" osoby :(