Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczusz

czy jezdzenie codziennie na rowerku stacjonarnym godziny da duze efekty?

Polecane posty

Gość kaczusz

czy jezdzenie codziennie na rowerku stacjonarnym godziny da duze efekty? wydaje mi sie ze to wogole nie meczy

Gość aha ii ach
kiedyś jexdziłam i niespecjalnie mi to cos dało, a zasuwałam 1,5 godziny. Chyba bieganie lepsze. Jeździłam na małym obciażeniu, zeby szybciej, a nie żeby mięśnie wyrobić.

Gość kaczusz
zasugerowałam sie tym, ze po spinningu strasznie schudłam, i miałam świetną formę, ale ejdnak stacjonarny t nie to samo:) biegac nie lubie a na fitness club nie mam czasu niestety

Nie można powiedzieć, że to nic nie daje. Jak dla mnie godzina to przesada, jeździłam ok pół roku po 15-20 minut dziennie na bardzo małym obciążeniu, fakt, że nie jest to duzy wysiłek rzędu siłowni, ale czy naprawdę o to chodzi?, sama po sobie widziałam, że po pewnym czasie ubrania zaczeły stawać się luźniejsze, aczkolwiek waga stała w miejscu. Fajna opcja, dla tych który nie mają czasu ganiać do siłowni czy na fitness..

Gość kaczuszkabezbrzuszka
prosze o wiecej rad, warto kupic?

Gość kaczuszkabezbrzuszka
a moze jakies inne domowe urzadzenie godne polecenia?

Gość *liliann
Ja mam rower od roku, ale nie widzę jakichś wielkich efektów po jeździe. Dodatkowo chodzę na stepperku i to daje więcej.

Gość zagranicczna
Potwierdzam, rowerek stacjonarny to strata czasu i pieniędzy. Już lepszy będzie stepper. Nie kupuj tego badziewa bo nic nie schudniesz!!!!!

Gość filifuona
nic nie da. aeroby na rowerze nie odchudzają- wzmacniasz kondycje minimalnie i tyle. rowerek jest pomocny ale TYLKO z dietą. ewentualnie możesz spróbować interwałów, a najlepiej to robić trening siłowy i po nim 20 min na rowerze

Gość BooYaka
Czytam i sie za glowe lapie. Wiem po sobie i po kilku znajomych ze rowerek daje efekt i to duzy. Trzeba do tego z glowa podejsc a nie na lapu capu i oczekiwac nie wiadomo czego. Wiedza, dieta i systematycznosc. Minimum godzina jazdy tym samym tempem i tetno na poziomie 120 nie wiecej. Prosze sprobowac rad wujka i napisac na forum o efektach.

Gość gość
Przyznam szczerze, że się trochę załamałam czytając wasze komentarze. Właśnie zamówiłam rower stacjonarny: http://www.marbo-sport.pl/product-pol-10432-Rower-treningowy-BC-1430P-pomaranczowy-Body-Sculpture.html Chciałam poczytać o efektach, ale takich opinii się nie spodziewałam. Mam nadzieje, że jednak u mnie jakieś będą. Chcę do lata jakoś wyglądać... ;)

Gość gość
no to co mam zrobic, skoro ledwie wejde na bieżnie czy rower a tętno mi wzrasta do 220 i czasami okresowo spada do 205??? mam 53 lata, katowalam sie rowerkiem godzine ponad codziennie przez ponad rok, i NIC!!!

Gość gość
Jezdze na rowerku 20,30 minut ale codziennie na srednim obciazeniu i stosuje diete i jest efekt wiec nie mowcie ze nie ma

Gość gość
To ma byc przyjemnosc a nie katorga

Gość gość
To jest tak ze dla kazdego cos innego kazdy ma inny organizm jeden chudnie po silowni inny po aerobiku itd czy rowerku kazdy musi znalez cos dla siebie tak samo z dieta jest nie kaxda kazdemu sluzy

Gość popieram rowerek
Oczywoscie, ze rowerek daje efekty ! Schudlam duzo cm w talii i biodrach , niestety nie wiele z ud , ale zawsze cos :) cwicze sustematycznie ( codziennie oprocz weekendow ) i efekty jak najbardziej sa . Teraz dorzucilam kilka cwiczen i lepiej sie czuje , lepiej wygladam. od rowerku bardzo ladnie podniosla mi sie pupa i zmniejszyl sie cellulit ! Bzdura jest wmawianie komus , ze sie nie chudnie na rowerku stacjonarnym . To moze wiecej sie gubi jak trenuje sie zajadanie chipsow na kanapie ? Kazda aktywnosc fizyczna pomaga w schudnieciu i wbijcie to sobie do glowy !

jazda na rowerze to jeden z najlepszych sposób na pozbycie się zbędnych kilogramów. lepsze efekty daje jazda na normalnym rowerze (choć teraz to niemożliwe), ale stacjonarny też jest OK - trzeba jednak pamiętać, że należy ćwiczyć regularnie i odpowiednio długo, tzn. najlepiej 5 razy w tygodniu, po co najmniej 60 minut dziennie - w połączeniu z niewielką zmianą diety sukces gwarantowany. http://zdrowe-odzywianie-online.pl – zdrowe diety, skuteczne odchudzanie, zdrowa żywność

Gość gina135
Potwierdzam rower jest super rozwiązaniem dla osób które pragną poprawić swoja kondycje oraz pozbyć się zbędnych kilogramów. Ja postawiłam na rower crossowy ze względu na to że jest on najbardziej uniwersalny http://www.asport.pl/p/32435