Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacacaca

CO TAKIEMU ZROBIC??

Polecane posty

Gość cacacaca

Byłam z pewnym facetem ponad rok, pokłóciliśmy sie kiedy sie rozchodziliśmy bo mnie oszukał, sprawa dotyczyła innej kobiety. chcieliśmy sie zejść , mimo ze oboje popełniliśmy błędy chcieliśmy sobie to wybaczyc. Ja jednak pewnych rzeczy wybaczyc nie mogłam, tzn . bardziej o nich zapomniec i wielokrotnie go wyzywałam w smsach itp. bo niestety dalej powielał swoje błędy...Miałam pretensje o ta kobietę, wiece co mi powiedział na złość, ze ona jest z nim w ciąży:( potem powiedział ze to było kłamstwo by mnie wkurzyc, ale ja od tamtego czasu nie potrafie przez to co powiedział co w moją stronę wymyślił powiedziec ani słowa( nie wiem czy to jest prawda czy nie) . Nie wiem jak mozna sie posunąc do takich kłamstw...mówić ze jakas jest z nim w ciąży:(

Gość sukkubaa
pewnie dlatego "Miałam pretensje o ta kobietę, wiece co mi powiedział na złość, ze ona jest z nim w ciąży"

Gość xyzxyzxyzxyzzz
uciąc mu ....co za dran i prostak.

Gość precz z preczem
a co możesz zrobić - i PO CO? chciał się ciebie pozbyć - to przecież oczywiste.... jaki jest powód twojej chęci bycia z takim człowiekiem?

Gość Eleeena
a co Ty mozesz zrobic? Mysle, ze powinnas raczej sobie zrobic- dobrze i zapomniec o tym Panu. Jego zostaw w spokoju.Niech kisnie w swoim sosie .

Gość Daj mu na zgodę
zajdź w ciążę i będzie musiał wybierać

Gość cacacaca
on do mnie pisze ze to zrobił specjalnie bo go niby wkurzyłam...ok. skoro tak mu zależało aby takim czymś kogoś zranic i popsuć relacje to niech sobie pogratuluje bo mu sie udało. dzwoni do mnie i pisze, ale ja nie odbieram ani nie odpisuje.

Gość cacacaca
nie bede zachodzic w ciąże bo tylko desperatki łapią facetów na dziecko. wrecz przeciwnie, ja niczego od takiego typa bym nie chciała

Gość Zinnka
A po co byc w zwiazku, w ktorym ludzie celowo siebie rania? Daj sobie spokoj z tym facetem. Bo do siebie nie pasujecie. On cie rani, a ty jego wyzywasz...paranoja jakas. Obydwoje macie chyba problemy z emocjami....Daj sobie z nim spokoj, odetchnij emocjonalnie, wycisz sie i dopiero potem wchodz w nowy zwiazek