Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aburabi

Sylwester

Polecane posty

Jest kupa imprez sylestrowych dla singli, na kafe 99,99% to single, umówcie sie wspólnie i wybądźcie na sylwestra z kimś, to tylko post w odpowiedzi na inne typu "nie mam co rbić na stlwka"

Gość fdgj,nhjk,,
nastepny zaginiony kuzyn luzera i fiku miku sie znalazl

Gość słoik Nuteli
Zaraz się pojawi student,mam rację dera?

fdgj,nhjk,, Akurat Fuku mimo jej dziewictwa i barku doświadczenia życioweg wydaje się być bardzi OK, może po pozbyciu sie dziewictwa bedzie najbardziej zajebista laska na wso od Odry...

Gość ghrrrrrrrr
aburabi jakis ty durny i naiwny:o sam sprawdzales jej dziewictwo, ktore defacto gowno kogokolwiek powinno obchodzic ?:D

niestety, ja poważnie nie odpowiadam, ale bede w kuklówce, na imprezie dla singli

ghrrrrrrrr -> spoko kuzik, psałem do tych co maja rozluźnione posladki, ty mnasz je napiete wiec nic niue wiesz

dera, nie jestem złośliwy, ale właśnie teraz każda laska biduje i narzeka jaka to ona pokrzywczona, a kolesie piszą jak bardzo laski ich skrzywidziły, ja tylko sugeruję ogarnięcie się, bycie gdzieś in the middle

ja pierdziu, ludzie łączcie się w parey róbcie dzieci, produkujcir potomkw, ja za 25lat bede na emetuyturzezapłaciłem co miałem zapłacić, żeby Wasi ojcowie i matki miły co miesić w ramach emerytur czy innych przywilejów

no nie, Dera, to było do poprzednich postów, jestem pewien, że jestes osoba, która nawet za minimalną krajową byłaby z kimś kto ja kocha i sie stara uszczęśliwić swoja wybrankę...

bo tak myslę, wiesz, niektórzy mają coś w sobie co pozwala im pozmać właśnię tez drugą osobę i dać jej szansę, b oczywiste jest, że ta druga osoba odwdzięczy sie tym samym, wiem, zakręciłem, ale nikt nie mówił, że bedzie to wszystko prosty, jak ktos Ci obiecywał, wyceluj, zaciśnij pierść, napnioj mięśnie i pomyl o jego usta, w które musisz walnąć z całej siły

derko, "3" z przodu, are ou happy? i po co Ci znać mój wiek? Psy się o wiek nie gryzą, warto z nich brac przykład...

Zapraszm wszyustkie samotne laski, które czują się ze swoją samotnością źle na imprę u kuklówce nieopodal Warszawy, bedzie tam dużo wolnych facetów i lasek, może odnajdziecie swoje szczęścierobić dobrze lasce, albo facetowi (ja obiecyje nie być biernym odbieraczem rozkoszy), pewnie dziewice nie będą tak bardzo mile widziane jak mnie sie wydawało...

ojej,tylko o wiek pytam ale ok nie to nie,tak chciałam wiedzieć...

35, wiesz, nie mam zwyczaju się tym chwalić, ale domyśclam się, że wiecz dlaczego... nie zmienia to faktu, że pozdrawiam :P