Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orange g g22

Wypada spędzic razem wigilię jako narzeczeni, czy dopiero po slubie?

Polecane posty

Gość Orange g g22

Bo mój facet nalega zebysmy w koncu spędzli wigilię razem a jestesmy razem 5 lat. najpierw u moich rodziców pózniej u jego. a ja mam wątpliwosci. slub w czerwcu. jak uwazacie? wy spędzacie razem wigilię?

Gość nie my do dnia slubu
nawet sie nie widzielismy!

mój chłopak do ślubu znał tylko jedną cyferke mojego numeru telefonu i wiedział jak wygląda czubek mojej czapki :classic_cool:

Gość nie patrz na to
co wypada a co nie wypaa. tyle lat jestescie razem, bierzecie za pol roku slub...moim zdanim facet ma dobry pomysl.

Gość zoltamalinka
Dziewczyna nie pyta o całe święta, tylko o wigilię... Nie wiem po co tyle złośliwości. Jestem ze swoim facetem 5 lat, ale wigilie spędzamy osobno. Potem jeden dzień u jego rodziców, drugi u moich. mieszkamy 50 km od siebie. MMŻ jest jedynakiem, nie chcemy, żeby w tak ważny wieczór jego rodzice siedzieli sami. A Ty, Orange, zrób jak uważasz. Jak dla mnie kilka godzin u Ciebie i kilka u niego to fajny pomysł;)

Gość strzałka :)
oczywiście, że spędzałam święta z narzeczonym, podzielił się opłatkiem u siebie i przyjechal do mnie, potem 1 dzień u niego i 2 dzień u mnie - przecież to nie problem, a facet jest jak rodzina skoro zaraz macie ślub... Twój facet ma rację, a czemu Ty masz inne zdanie?

Gość oj tak tak kmkd
ale żeby ze sobą sypiać to pewnie nie mieliście wątpliwości? :D :D :D no tak,wspólne jedzenie karpia to poważna sprawa, trzeba się poradzić na forum :D