Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańcza27

mam ochotę na starszego

Polecane posty

Gość pomarańcza27

Ostatnio na firmowej imprezie wyjazdowej szalałam z dużo starszym ode mnie facetem. Nie próbował nawet ukrywać tego, że bardzo ma na mnie ochotę. Lecz z racji tego, że impreza służbowa trzeba było jakoś się powstrzymywać, jednak teraz w pracy zupełnie inaczej na mnie patrzy. Przeszywa mnie wzrokiem, prowokuje.. to wszystko jest takie podniecające. Dodam, że ja mam 27 lat a on 48 i jest bardzo przystojnym facetem. Jak uważacie warto pozwolić sobie na taką przygodę ze starszym?

Gość sdfg
ale nie z żonatym

Gość pomarańcza27
no ale on jest żonaty. Ja nie chce z nim związku lecz tylko przygody. Nigdy żaden facet w jego wieku tak na mnie nie działał i nigdy nie przezyłam w życiu takiej przygody. Warto zaryzykować?

Gość Sierakowiczanka
Nie mam zamiaru Cię oceniać, ale moim zdaniem robisz krzywdę innym ludziom - pomyśl również o nich, nie tylko o tym, że tam w kroku Cię swędzi. Ten człowiek ma żonę, pewnie dzieci - co będzie jak wszystko wyjdzie na jaw... Wszystko się rozsypie. Wiem... Wydaje Ci się, że nie wyjdzie bo nie może wyjść na jaw - wielu tak myślało...

Gość Starszy 40.....;)
Warto no pewnie my dojrzali faceci wiemy co kobiecie potrzeba...;)

Gość piepszona egoistko
dojrzali faceci weidza czego kobiecie trzeba smiechu warte a co pajacu na to twoja zona ze ja zdradzasz zaklamany kawalku miesa.. tylko idiotki poleca na takie teksty tamie my dojrzali wiemy czego kobieta trzeba hahahahaha

Gość pomarańcza27
myślałam ze na to forum wchodzą bardziej wyluzowani ludzie. ciekawa jestem po co tu zaglądacie skoro macie takie surowe podejście?? chyba każdy ma prawo do jakiejś fantazji, prawda?

Gość agrafffkaaaa
Po prostu wymiękam co się dzieje na tym świecie - facet ma żonę, dzieci, młoda kur.... zastanawia się, czy czasem dla zaspokojenia swojej tzipy nie rozbić czyjejś rodziny. Pomyśl o żonie, dzieciach tego człowieka a nie tylko o sobie SAMOLUBIE!!!!!!!

Gość piepszona egoistko
czasem mam wrazenie ze kilka tematow zaklada jakis kretyn by pokazac jaki to on nie jest zajebisty albo taki typ faceta jakim ctara sie byc hahahahaha

Gość piepszona egoistko
Stara znowu literowka , albo ślepa juz jestem

Gość agrafffkaaaa
do fantazji tak - nikt tutaj nie zabroni nikomu fantazjowac, ale na cos takiego normalnemu czlowiekowi nóż w kieszeni się otwiera,,, sorry... jestem wyluzowana, ale krzywdy innym staram się nie robić wyluzowany znaczy samolub????

Gość onnn____
pomaranczko a ja mam na Ciebie ochote :P

Gość pomarańcza27
tak naprawde to wy jestescie zaklamani. wchodzicie na to forum szukajac nie wiadomo czego. skoro macie takie podejcie do tych spraw to nie zagladajcie na forum o tematyce erotycznej. czego sie tu spodziewacie?? rozmow na temat pogody???

Gość piepszona egoistko
pomarańcza27 wypierdalaj na trase fantazje realizowac i zarobisz jestes zwykla dziwka ktora moze zniszczyc komus rodzine dla przygody

Gość piepszona egoistko
nikt tu niczego nie szuka poza zalosnymi wyjatkami sexu na forum szukac ja piernicze trzeba byc desperatem z paskudna morda

Gość onnn____
skad jestes pomarancza

Gość piepszona egoistko
gdyby facet byl wolny mogla bys nawet jego i jego kumpli obrabiac nikogo by to nie obeszlo

Gość pomarańcza27
przeciez ja nie szukam seksu na forum. nigdzie tego nie napisalam. a najlepsze w tym wszystkim jest to, że nic nie zrobilam a linczujecie mnie jakbym dokonala jakiegos ludobojstwa. ludzie wyluzujcie to tylko glupie forum o luznej tematyce. kazdy ma prawo pisac co chce.

Gość Starszy 40.....;)
Masz racje pomarancza27...zatakowalo stado mocherowych beretow..ja akurat nie jestem zonaty...mochery bez wyobrazni....ktore tez takie marzenia maja tylko boja sie je realizowac...hehe...;)

Gość nxgjd
a spróbuj. Skoro on się tak zachowuje, to i tak nie będzie jej wierny. a co za różnica czy z tobą czy z inną

Gość onnn____
pomaranczko masz gg ?

Gość piepszona egoistko
jeszcze nie linczujemy:D poryta masz psychike ze liczylas ze kazdy ci przyklaśnie i bedzie potakiwal nawet typy co to robia maja cie za jakas latwa latawice:D

Gość piepszona egoistko
Starszy 40.....;) sam jestes moher kretonie, bez wyobrazni,

Gość pomarańcza27
latawicą nie jestem bo w swoim zyciu mialam jednego partnera, z ktorym bylam 10 lat. co ty na to 'piepszona egoistko'?

Gość onnn____
pomarancza pogadamy ?

Gość pomarańcza27
czemu ktos sie pode mnie podszywa??

Gość jkjjkjkiihjk
pomarańcza27 jej pseudo chyba ciebie się tyczy

Gość jkjjkjkiihjk
a nawet raczej :D. daj sobie spokój z żonatymi seks seksem ale czy warto.. a tutaj frajerzy sa w wiekszości napaleni na sex forumowi żigolacy co pytaja skad jestes z kutasem w reku bo na realny podryw szans nie maja

Gość jkjjkjkiihjk
znajdz sobie jakiegoś chłopa i rżnij ile wejdzie

Gość ja se wlasnie czepie
:):):P