Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skinnycat

oddać mu się w sylwestra czy nie?

Polecane posty

Gość skinnycat

Jestem w pewnej sytuacji i nie wiem, co zrobić. Od chyba 3 lat nie potrafię zapomnieć o pewnym chłopaku. Wiele ze sobą przeżyliśmy. Był moim chłopakiem, potem przez około rok żylismy w "wolnym związku". Straciłam z nim dziewictwo. Prwie rok temu był w związku z pewną dziewczyną. Zerwał z nią jakoś w połowie listopada. Niedawno chciał do niej wrócić, ale podobno ktoś wybił mu ją z głowy arrgumentem, że nie jest go warta. Gdy był z tą dziewczyną, myślalam, że już o nim zapomniałam. Miałam z nią iągle kontakt, ale to juz nie było to co kiedyś. We wrześniu on zaczął proponować mi spotkania i takie tam. W październiku jak byłam u niego, całowaliśmy się. Ja to jednak przerwałam, bo iedziałam jakby to się skonczyło. Zdradziłby swoją dziewczynę. Uznalismy ze tego pocałunku nie było. Od tamtego czasu relacje między nami się popsuły. Teraz niedawno trochę odżyły. Ja jak zwykle mam na coś nadzieję. Jadę do niego na sylwestra. Wiem, że on będzie chciał ze mną iść do łóżka. Jednak to bezsensu, jeśli jemu nie zależy. Nie wiem, co mam zrobić. Jak zachowywać się na tym sylwestrze ? Mam być niedostępna ? Chciałabym z nim znowu być .. ale mam wrazenie ze jemu nie zalezy na mnie. Moze tez tak byc ze jemu zalezy nadal na tej byłej dziewczynie. Co robic ?

Gość czarna xx
jak mu sie nie oddasz to bedzie wiedzial ze musi walczy by cie miec -wiec nie!!!!!

Gość skinnycat
wiem, że jednak nie powinnam tego robić Ale też chodzi o to, że umówiliśmy się, że jeśli ja będę mała na coś ochotę w sylwestra to mówię mu i to robimy. Działa to też odwrotnie. My teraz jesteśmy tak jakby przyjaciółmi i to raczej chodziło o wspólną zabawę. Boję się tylko, że on powie, że ma ochotę na seks i co wtedy ? Jak wybrnąć?

Gość skinnycat
już wiem, possam mu druta :P

Gość skinnycat
nie podszywaj się -.-

Gość niunia von felcia
nie oddawaj się, weźmie zapłodni

Gość skinnycat
nie podszywaj się -.-

Gość qqqqqqq
A Ty go kochasz? Zrób to, co Tobie się podoba:)

Gość myślę że ...
dla poprawy samopoczucia lodzika 2012 zawsze możesz mu zrobić :)

Gość niunia von felcia
a liżąc komuś fiuta można sobie humor poprawić?

Gość qqqqqqq
No jak widać chyba tak:D