Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestemzalamana1

jestem w 21 tygodniu ciąży i bardzo się boję, bo

Polecane posty

jestem w 21 tygodniu ciąży i bardzo się boję, bo byłam przed chwilką w ubikacji i nie umiałam zrobić kupy i bardzo mocno się napinałam aż po wielu minutach się udało, ale w trakcie czułam jakby mi się cała macica otwierała. Jestem załamana teraz czuję ją jakby była niżej, nie robie nic innego jak szukam w necie czy ktoś urodził w takim tygodniu itd. Błągam powiedzcie mi czy przez takie coś jak napinanie się w trakcie załatwiania można doprowadzić do przed wczesnego porodu? Dodam że miałam 2 razy plamienia na początku ciąży ale to w dniu okresu, dostałam luteinę i już ją zakończyłam dawno, byłam tydzień temu u lekarza i powiedziała że wszystko dobrze tylko macina trochę twarda i da mi manez Bagam pomocy :((

Gość 161651656556
tia, urodzisz przez kupe :) ehhhhh

Gość Melisqa
Jabłka powodują, że kał jest miękki. A zaparcia w ciąży są normalne.

dziękuję za wsparcie, teraz jak się obudziłam to już nie czuję niżej macicy, czuję się jak codzień, ale już w życiu nie dopuszczę do takiej sytuacji :)

Zmien dietę aby ulatwic wyproznianie. Nie polecam napinania sie bo jest cos tak paskudnego jak hemoroidy i często pojawiają sie w ciazy. Boli chollerstwo !!!