Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stoprocent pśp

gdzie na klawiaturze jest spacja?

Polecane posty

Gość zlomakit
taki przycisk, powinno pisać na nim enter ew. ent.

Gość kubuś miodek
koło brzucha

Gość dfsadsad
Jak sama nazwa wskazuje - w kosmosie 🖐️

no i właśnie. pisać głupoty jesteście pierwsi, a jak już ktoś poważnie zapyta o coś co jest ponad waszymi umysłami to nagle mądrych nie ma :classic_cool:

Gość dfsadsad
A nie możeż zapytać na samym www? Oni tam wiedzą wszystko 🖐️

Gość nant
jak ty robisz odstępy, jak spacja ci kuku zrobiła? O,o Ale czad..

Gość dfsadsad
Jak po polsku, to nie na tym forum. To jest forum czeskie. Za daleko poszłaś i zabłądziłaś 🖐️

Gość dfsadsad
Podszywamy się pod polaków😴🖐️

Gość OCD
Mam nadzieję, że w porządku post tutaj, ponieważ jestem wypowiedź na temat produktu nie są sprzedawane w AD, ale to zbyt piękne, aby je ignorować. I wreszcie NPA Butelka 5ml i próbowali go od kilku miesięcy w różnych dawkach. Otrzymałam kilka naprawdę ekstremalnych hitów z kobiet, zarówno dobre i złe. Używam go 4:1 (Very Sexy For Men: NPA) w 5ml pusty iść butelki. Dla mnie sweet spot jest 2 spraye, ale próbowałem go do 7 sprays.I zostały zapalonym użytkownikiem podwójnej mocy amunicja i miłości na drobne kawałki, ale nawet amunicja nie trzymają świecę do niesamowite cipki uciągu NPA . Wolę amunicja chociaż. Dlaczego? Jest to bardzo spójne .... NPA jest prawdziwym magnesem cipki, ale to bardzo niespójne. Pomyśl o NPA jak załadowany granat. Będzie to albo będzie oczyścić pole i ułatwiać zbieranie dla Ciebie lub będzie wysadzić własne nogi. Ja po moich licznych przygodach z NPA pewnego dnia, kiedy trochę więcej czasu, ale po prostu je podsumować w kilku słowach: Negatywne: byłem uderzył, naubliżało nawet kopnął w krocze kobiety wszystko dzięki NPA.Positives: tylko kilka nocy jeden stoi, że nigdy nie dostał się w moim życiu były również dzięki NPA i wszyscy się w ciągu ostatnich kilku miesięcy.

Gość M&M*
Pozwól mi tego prawa! Zostałeś uderzył, przemoc werbalną, i kopnął w tych niższych wieszaki rundy ... i to wszystko jest dobre na kilka nocy stoi? Co zboczeńca! Ile masz lat, OCD, i jak stare są twoje ofiary? Nie sądzę, NPA nie jest niezgodne, myślę, że jak wszystkie Mones ... hit i miss ZALEŻNOŚCI na docelowej-feromon radaru. Niektóre radary podchwycić - nol , niektóre wybrać się na-Androsteron, a niektóre podnieść na nie, na przykład. Byłem tak wcześniej? Ya cholernie skippy! __________________ Co inni o mnie myślą ... to nie moja sprawa! Kiedy dajesz z serca ... jesteś rozdaje TOP OF rzeczy LINE! Jeśli nie masz nic pozytywnego do powiedzenia ... spróbuj taśmy klejącej! Odpowiedź na większość problemów jest więcej niż prawdopodobne, odbicie widać w lustrze. Jeśli jesteś tym co jesz ... Jestem szybki, tani i łatwy.

Gość OCD
Wierzymy, że nie, I rodzaju cieszył się skrajne reakcje uzyskać od kobiet. Alteast potwierdziła, że Mones pracy ... Sposób, w jaki ja to widzę, z NPA nie gra jest wymagane. To nie gry dla Ciebie. Wszystko co musisz zrobić, to porozmawiać z dużą ilością kobiet, uzyskać wydmuchiwane dużo, ale jeśli się powtarza, NPA będzie znaleźć odpowiedni cel dla mnie. Jestem 40 BTW. Grupa docelowa jest 25-40. Miał więcej szczęścia z 30 + tłum chociaż ...

Gość M&M*
Jak długo grasz z NPA, a ty uderza w najbliższych klubach TYLKO?

Gość Kunthusb
slowo pisane space znaczy Miejsce ja mysle ze ty wiesz gdzie jest tylko nie jest napisane tak jak np. ENter

Gość OCD
Głównie w pubach ... Pub = australijskiej wersji bar

Gość PheroJack
Zawsze przeczytać kilka dobrych rzeczy o NPA tu. Wygląda na to chłodnym produktu spróbować, tylko gdyby forum wprowadzenia choć ;)

Gość Mackie72
Ive właśnie zamówił butelkę NPA z lovescent tak im się doczekać kilka ciekawych przygód. Domyślam się, to najlepiej unikać w miejscu pracy?

Gość mobocaster
Napisał PheroJack Zawsze przeczytać kilka dobrych rzeczy o NPA tu. Wygląda na to chłodnym produktu spróbować, tylko gdyby forum wprowadzenia choć Pojechałem na wakacje z glamour model w zeszłym roku, częściowo dzięki NPA. A grałem już z NPA na wiele różnych dawkach i się podoba. Raczej nie o nich, ale nie szły w parze z wielu produktów Androtics zbyt. For a 17yr old, I fon't know as I've found the best responses from late 20s upwards, largely women who are pretty comfortable with their sexuality.There are several good and informative threads here if you search back.

Gość M&M*
Chodź, Mob! Podziel się przepisów! :P