Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DelEm

Pomysł na domówke w Sylwestra!!

Polecane posty

Witam W tym roku robie domówke na sylwestra na jakies 16 osób w wieku 17-19lat i szukam pomysł który by urozmaicił impreze. jak narazie mam przygotowane: -sala z nagłośnieniem i oświetleniem do tańca( o to nie było trudno bo jestem djem) -pokoje dla gosci na noc' -stół zastawiony jedzeniem alkoholem po brzegi -ciekawie ustrojony salon w któym bedziemy siedziec -osobne loże z telewizorem i PlayStartion z grami dla nudzacych sie -oprócz tego TV w salonie w którym będzie "Sylwester z Polsatem" -dla chetnych fajka wodna na środku stołu -dla chętnych gry typu alkochinczyk itp i Myśle co by tu jeszcze dodać macie jakieś pomysły?? Myslałem nad kupnem zwykłej gry telewizyjnej Pegasus i postawienia drugiej loży bo rok temu cieszyło sie to duzym powodzeniem W zeszłym roku było jeszcze karaoke ale nikt nie był chętny więc w tym roku nie ma sensu tego szykowac. Z racji takiej ze nie będzie u mnie w tym roku fajerwerek szukam jakiegoś ciekwego pomysłu który zastąpi fajerwerki. Dawajcie pomysły co by się przyjeło na domówce

Gość co to za domówka bez fajerwere
k ciota jesteś?

sam jestes ciota jak amsz tak odowiadać to lepiej idz już spać Fajerwerek nie bedzie bo szkoda kasy ! co z tego ze wydam 200 jak i tak pójdzie w powietrze w zeszłym roku cała ekipa wdrapala sie na dach i oglądała wszystkie fajerwerki z okolicy za free wiec nie zamierzam wywalac kasy jak mam widok fajerwerek za darmo!