japanesspa 0 Napisano Grudzień 24, 2011 Zwracam się do was dziewczyny z takim pytaniem. Co to może być?? Opiszę swoją sytuację. Dwa dni spózniał mi się okres, a że współżyję regularnie zrobiłam test, wynik negatywny. Minął dzień, dostałam brązowego plamienia, myślałam, że to to włożyłam tampon po paru godz wyciągam, czysto tylko czubek brązowy. I od tej pory dwa dni nic, nawet nie brudzi wkładki. Niespełna miesiąc temu byłam kontrolnie u ginekologa, cytologia ok, usg nie wykazało nic niepokojącego torbieli, mięśniaków. Miałyście takie perypetie?? Iść do lekarza, robić kolejny test? Jak myślicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
japanesspa 0 Napisano Grudzień 24, 2011 podbijam temat naprawdę nikt mi nie odpowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
japanesspa 0 Napisano Grudzień 24, 2011 dzięki za odp ale ja pytam kobiety Ty raczej nie masz okresu:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barbena Napisano Grudzień 24, 2011 to może być ciąża, bo niektóre kobiety mają właśnie plamienie w czasie, w którym powinien być okres. Powtórz test za kilka dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
japanesspa 0 Napisano Grudzień 24, 2011 barbena nigdy tak nie miałam dlatego też myślę, że coś może być na rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
japanesspa 0 Napisano Grudzień 24, 2011 a jak to jest z tymi testami może nie wykryć wczesnej ciaży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczęśliwa :) Napisano Grudzień 24, 2011 Miałam coś takiego ale ja biore tabletki anty, i na czas okresu też tak miałam...to nie musi być ciąża ale test możesz zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mordkopotam Napisano Grudzień 24, 2011 Oczywiście, że test może nie wykryć ciąży, jeśli jest za małe stężenie hormonu. Tym bardziej testy domowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach