Tuncia88 0 Napisano Grudzień 24, 2011 Hej. Potrzebuję waszej porady i opinii, bo nerwy, rozmyślania i stres już mi tak zamydliły oczy, że nie jestem w stanie trzeźwo myśleć... Zacznę od początku... Kochaliśmy się z partnerem bardzo często... zawsze w dni niepłodne (omijalismy 10-18 dni cyklu)... zawsze stosowaliśmy prezerwatywy, które nigdy nie pękły, ani się nie zsunęły... a mnie się już spóźnia 3 dni okres i ani widu ani słychu żeby miał się pojawić, zero typowych objawów... Robiłam 2 razy test ciążowy w 29 i 32 dniu cyklu... (cykle miałam praktycznie zawsze 30 dniowe).... oba testy wykazały brak ciąży... Proszę o opinię, czy jest jakaś możliwość ciąży? kurcze, ani pójść do ginekologa teraz bo są święta, nie wiem... pomocy Kochani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
japanesspa 0 Napisano Grudzień 24, 2011 prezerwatywa i dni teoretycznie niepłodne? raczej nikłe prawdopodobieństwo ciąży może nerwy, stres, nawał obowiązkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barbena Napisano Grudzień 24, 2011 3 dni spóźnienia to niewiele. Poczekaj jeszcze kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shuma Napisano Grudzień 24, 2011 jak dla mnie nie ma szans, nie tak łatwo zajść w ciążę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuncia88 0 Napisano Grudzień 24, 2011 czekam i czekam ale siwieje już z nerwów :( wiem że te nerwy w niczym nie pomagają... ale z jednej strony wszystkie argumenty przemawiaja za tym ze nie powinno dojść do zapłodnienia ale mimo to zawsze jakas obawa jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuncia88 0 Napisano Grudzień 24, 2011 podbijam wątek, może ktoś jeszcze wyda swoją opinię, każde słowo jest dla mnie ważne... :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mordkopotam Napisano Grudzień 24, 2011 Nie schizuj. Sama wiesz, że szanse na ciążę zerowe. Jak cię testy nie uspokajają (może zrób jeszcze jeden), to leć w trybie pilnym ;) na betę. Skąd wiesz, kiedy miałaś owulację? Okres mógł się przesunąć, bo owu mogła wypaść później niż w poprzednim cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuncia88 0 Napisano Grudzień 24, 2011 up up up jakieś opinie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Grudzień 24, 2011 ciąża moim zdaniem niemożliwa no i wykluczona dwoma testami, nie ma co sie stresować, organizm kobiety to nie zegarek szwajcarski, zawsze może coś sie przesunąć ze stu różnych przyczyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuncia88 0 Napisano Grudzień 24, 2011 to znowu ja... mimo że mnie uspokajacie swoimi opiniami to kurcze ten brak okresu mnie zabija... i mój partner i koleżanki mówią mi to samo co wy a i tak mam jakies debilne złe przeczucia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Grudzień 24, 2011 ale dlaczego? nie było możliwości zajścia - dni niepołodne, zawsze zabezpieczenie... plus ciąża wykluczona dwoma testami, czego Ci jeszcze potrzeba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuncia88 0 Napisano Grudzień 24, 2011 okresu :D:D wiem wiem, że to irracjonalne i niemożliwe, kurcze, ale... ojej właściwie faktycznie brak mi argumentów :D Jak dobrze, że jesteście, trochę się uspokajam dzięki Waszym opiniom, dziękuje :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andrzejaqq Napisano Grudzień 24, 2011 Mojej dziewczynie okres spoznia sie 3 dni i chyba bardziej ja spinam niż ona... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chrupek 0 Napisano Grudzień 24, 2011 Nie bój nic, poczekaj jeszcze kilka dni i wyluzuj, bo z tego stresu to uwierz, że organizm jak na złość będzie się spóźniał z miesiączką:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuncia88 0 Napisano Grudzień 25, 2011 a jeszcze pytanie dodatkowe, czy test robiony w 29 i 32 dniu jest w stanie wykryć ciążę czy to za wcześnie na robienie testu... czytałam trochę o tym i test ykrywa kilkudniową ciążę, czyli od momentu zagnieżdżenia kilka dni... licząc około 6/7 dni na zagnieżdżenie, plus kilkudniowa ciąża wypada że test już powinien wykryć hcg jeśli oczywiście owulacja miała miejsce w prawidłowym czasie ... ja już mam taki młyn w głowie echhhhhhhh :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuncia88 0 Napisano Grudzień 25, 2011 up up up nikt nie odpisze? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jkhbuy Napisano Grudzień 25, 2011 Mysle ze na pewno nie masz sie czym martwic. dobrze na takie opoznienia wypic napar z czarnej malwy. wszystko nsie stabilizuje i okres przychodzi na drugi dzien! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnet 0 Napisano Grudzień 25, 2011 nie jesteś w ciąży, myślisz, że to takie proste? w dodatku w dni niepłodne, z prezerwatywą, która "chyba" nigdy nie pękła :) nie przejmuj się bo to nie ma sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuncia88 0 Napisano Grudzień 26, 2011 Dostałam okres... Dziękuję Kochani za wsparcie... Bardzo mi pomogliście... :*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach