Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damian19526

Co zrobić aby teście mnie znowu polubili

Polecane posty

Gość Damian19526

Witam. Otóż tak jak w temacie. Na początku związku nie byli przekonani do mnie ale po jakimś czasie mnie polubili. Wczoraj moja dziewczyna powiedziała ze ktoś powiedział jej rodziców że jestem nie odpowiedzialny bo mam przeszłość kryminalisty. A to jest nie prawda. I też chcą aby ona ze mną zerwała bo będę ją do końca życia ranił;/ Nie wiem co mam teraz robić. Pomóżcie

Gość a psik
teściowie

Gość kkk-mmm-jw
Jeśli to nie prawda wyślij im zaświadczenie o niekaralności. Jak Cię przeprosza - ok, jak nie nie warto pakować sie w taka rodzinę

Gość a psik
nieprawda

''jestem nie odpowiedzialny bo mam przeszłość kryminalisty. A to jest nie prawda.'' Skoro to nieprawda to dlaczego twoja dziewczyna nie wyjaśniła rodzicom, że to pomówienie? Przecież w takiej sytuacji rodzice powinni uwierzyć córce i jej zapewnieniom niż jakimś plotkom obcych ludzi.

Gość dzisiajwbetlejem
Podobno w każdej plotce jest ziarno prawdy. Ciekawe, że nie o wszytskich krążą takie wieści, a właśnie o Tobie.

Gość a psik
nieodpowiedzialny :-P

Gość Damian19526
Właśnie próbowała rozmawiać e swoimi rodzicami ale oni nie chcą wgl w taka rozmowę się zadawać. Tylko wiem że jej matka powiedziała jej ze ojciec si o ciebie martwi i zaczął znowu pić.

Gość coś mi tu nie grra
Teściu zaczął znowu pić? To on sam jest patologia, coś mi się wydaje :O

Gość po co te swieta w ogole
a psik, podobasz mi się :)) zwłaszcza Twoja konsekwencja :)

Gość Damian19526
U niej w domu nie ma patologi. Ojciec był kiedyś pijakiem i nie pił przez 10 lat aż do przedwczoraj. Bo się martwi o swoją córkę że wyrządzi jej chłopak bół. A tak nie jest. Kocham ją i nie podtrawił bym nawet na niej ręki podnieść

Gość pcyhiczni_l
Chlopie, toc to zalosna wymowka! Gosc zaczal pic, a zwalaja na ciebie :o Kiedys u mojej kumpeli ojciec zaczal zdradzac matke. Gdy sie wydalo, powiedzial ze to wina psa. Psa uspili, i znow wszyscy stanowia kochajaca sie rodzinke :p