Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celcjuzka

Jaka temperatura jest najlepsza do spania i jaka macie teraz w pokoju?

Polecane posty

Gość celcjuzka

u mnie 19-20 stopni zimno ale nie grzejemy wcale dopiero jak temperatura nna dworzu spada bardzo tak -10C to grzejemy

Gość rozrobić pół na pół
18-19 najlepsza do spania.

Gość celcjuzka
18 C?ja zamarzam przy 20:O

Gość fetrett
najlepsza jest 20-21

Gość i pewnie chorujecie czesto he
he he u mnie w dzien jest 17-18, w nocy 15 i jest git! nigdy nie chorujemy (ja sama bylam w zyciu 2 razy przeziebiona i to jako dziecko), mamy sie dobrze i na drewno nie wydajemy kupe kasy znajomej lekarz powiedzial, jak jej dziecko ciagle chorowalo, zeby odbizyc temp z 25 do 18-20 i dziecko juz rok zdrowe

Gość celcjuzka
nie nie chorujemy:)ale 15C to staniowczo za zimno mamy cieple mieszkanie i staramy sie nie odkrecac kaloryferow gdy za oknem na plusie dzisiaj jest 20C ale ja zawsze spie w skarpetach frotte:O

Gość i pewnie chorujecie czesto he
ja spie w koszulce i w majtach, zadnych skarpet czy spodni widac zbyt sie przyzwyczailas do ciepla 15 w dzien to troche zimno - raczej to uciazliwe, niz nieprzyjemne, bo przeciez zaloze gruby sweter i zimno nie jest, ale lepiej sie czuje w cienkich ubraniach, dlatego mam 18 i moge miec jakis cienki sweterek ale widze ogromna roznice w wysypianiu sie. Naprawde, jak jest chlodno, to spie jak kamien, takim twardym snem, jak jest zbyt cieplo, to sie budze i spie tak hmm nie do konca dobrze

Gość rysik
ja mam w dzień 20-22 a w nocy18-20

Gość celcjuzka
ja w dzien to i 15moge miec bo pozno wracam i ciagle cos robie tzn zanim sie nie poloze to ciagle ruch a nocy tak mi w stopy zimno moze ja przemarazam tzn za cienko sie na dwor ubieram i stad ze zimne stopy,dol plecow i tylek:P to zawsze mam lodowate

Gość nie mam dzieci nie znam sie
celzjuska zapewne masz racje - ja tak kiedys mialam, slabo sie ubieralam w ciagu dnia to i w domu bylo zimno pamietaj aby miec zakryte nery - zrezygnuj z biodrowek i kusych buzeczek, tylko zakladaj takie dlugie, co mozna wsadzic w spodnie, kupuj porzadne ubrania - kieruj sie tym, aby ci bylo cieplo, a nie zeby wygladac pieknie i seksi (a najlepiej miec to i to). porzadna kurtka, porzadne buty, porzadne spodnie i jeszcze rajty do nich

Gość celcjuzka
wszystko nosze porzadne w tym roku to juz kupilam takie trapery w gory wiec moze stopy beda cieple nosze kurtke narciarska,czape,cieple spodnie tylko..niecierpie rajstop pod spodnie i podkoszulek:O moze byc-20C a ja rajstop i podkoszulki nie zaloze:O

Gość g8idea
ja mam problem, bo ja dobrze śpię jak jest 18 lub niżej, a mój mąż jest ciepło lubny i wciąż jęczy że marznie w nocy, mimo że mnie jest duszno z gorąca :(

Gość gość
w dzien jakies 17-18 a w nocy 15 i jest w sam raz... :) jak jest zimniej zima to na chwile grzejnik wlaczam i jak sie nagrzeje, to wylacza i ide spac, a jak zimno w nogi to termofor z goraca woda :D

Gość gość
"na dworzu" hahahahhahahahah