Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezenciara ;)

rozczarowujący prezent

Polecane posty

Gość prezenciara ;)

Witajcie Jestem świeżo po rozpakowaniu prezentu od mojego TŻ, w tym roku kochany obdarował mnie - butami śnieżnymi... Można by powiedzieć że w jego przypadku jest to jakiś postęp, w końcu to nie jeden z tych zestawów kosmetyków, którymi mnie dotychczas obdarowywał. Zestawów które poza wrzuceniem do koszyka i wyjęciem portfela nie wymagają żadnego wysiłku. Liczyłam na coś osobistego, przemyślanego, związanego z moimi pasjami a dostałam buciory XD Zapraszam do wątku podzielmy się tymi perełkowymi prezentami, żeby było nam raźniej:)

Gość 7457thfkjghfdlkjg
ciesz że ci cokolwiek dał, a ty co mu kupiłaś

Zmien faceta, moze inny da ci wille samochod, to bylyby swieta, nie?

Gość prezenciara ;)
chyba mu przez pól roku za kare nie dam

Gość prezenciara ;)
oj tam nie czepiaj się piszę jak mi się podoba TZ i kropka. ja mu kupiłam fajną koszulę i do tego wypasioną lornetkę żeby poobserwować przyrodę, jest jej wielkim miłośnikiem:) i uważam że to przyjemne z pożytecznym, mógł coś dokupić osobistego choć jakiś drobiazg i już inaczej by to wyglądało:)

Gość kiedieksa
ja dostalam od mojego tez cos z uran - mianowicie cieplutki sweterek, ktory ogladalam i kosztowal 230 zl i stwierdzilam ,ze nigdy go nie kupie, a bylo m iw nim tak milusie i cieplutko. I mi go kupil wspanialy:* kosmetyki tez mi kupowal, ale i tak zawsze ciesze sie z tego mi da to jest prezent zawsze jestem zadowolona, ale w tym roku szczegolnie:)

Gość Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
TŻ co to oznacza?:P

Gość upuapu
co to jest TŻ?

Ja mojemu kupilm noz ksiazke i perfumy Od lubego swego dostalam rano tez ksiazki ( jupppi ) i ciekawe co wieczorem dostane obniuchalam caly dom jak rasowy terier i nic nie znalazlam :D

Gość upuapu
mam nadzieję, że nie towarzysz życia?

Gość upuapu
o kurva:D

cygaretka dzieki za odp[owiedz...juz nie raz idzialam taki skrot ale dopiero dzis mi ktos odp.co on oznacza.....tak w ogole to bez sensu pisac TŻ czyli Towarzysz Zycia :/

Gość prezenciara ;)
Zigo ja na brak pieniędzy nie narzekam w tym poście, w prost przeciwnie mam ich dość sporo. A jeśli nie rozumiesz o co mi chodzi, to wyjaśnię chodzi mi o prezent który trafi w mój gust w moje zainteresowania. akurat willa do takich nie należy :D

Gość dsfdfgdfhgfhgj
T.Ż. czyli ruchacz, konkubent, obecny chlopak ktoremu daje dupska 🖐️

Gość prezenciara ;)
temat postu jest inny niż "TZ" a wy się przyczepiacie, zapraszałam do rozmowy o prezentach a nie o tym czy wam się TZ podoba czy nie, skoro to taki wartki temat to proponuję załóżcie odrębny wątek na ten temat :p fajnie ze jest tez sporo trafionych prezentów. Dobra książka to jest to co prezenciara lubi :)

Oj...nikt sie n ie trzepia..chcialam aby ktos mi napisal co oznacza skrot TZ i juz wiem:D

Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mnie zasmuca gdy mi ktoś nie odpowiada na forum dlatego ja tego nie robię :D zawsze pomagam, kiedy mogę:D

Gość olcia***
kurwa,co za idiotyczne określenie,już lepiej napisać mój chłop,facet czy coś takiego.

za ksiazki dam sie zabic :) multum mam na kompie bo niestety ceny sa tragicznie wysokie utrgowalam jeszcze jeden prezent wyczailam fajna promocje w sushi barze placisz raz a jesz bez ograniczen w piatek leziemy :D ksiazki jedzonko mosmetyki kaciaa szczesliwa :D

Gość el chulo
Jakby moja kobieta napisała o mnie TŻ,to bym się nieźle na nią wkurwił.