Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnnCooooo...

Czy ja naprawdę zle robię ? teściowa twierdzi że tak...

Polecane posty

Gość AnnnCooooo...

Witajcie moja córka ma 5 miesięcy i do tej pory jadła już ziemniaka marchewkę i jabłko dziś dostała ziemniaka ze szpinakiem 3 łyżeczki wprowadzam córce bardzo powoli nowości bo ma skazę jedne produkt podaję jej 6 dni. I teraz mam pytanie czy dobrze robię ? I czy jęsli dziś zjadła ziemniaka ze szpinakiem to jutro mogę dać jej jabłuszko ? czy powinnam tylko przez te 6 dni dawać jej ziemniaka ze szpinakiem ? I sotaje raz dziennie te produkty co już jadła i reszta mleko czy powinnam dawać jej na noc kaszę ?

Gość piasek pustyni
mozesz dac jabłuszko, a nanoc kaszke manna chcesz jej dac? pewnie ze mozesz no juz bez przesady, zywisz ja bardzo ostroznie i tak trzymaj:) Wesołych!!!!!

Gość zależy jaka kaszkę
mannę należy wprowadzać bardzo ostrożnie i stopniowo dodając około 2-3 g (na dzień) kaszy manny do posiłku albo do mleka

Gość AnnnCooooo...
tak kaszkę mannę wiem że powinno się bardzo mało podawać czyli to będzie pół łyżeczki ? A ja mam namyśli kaszkęjabłkową z bobovity. A od kiedy podawać tą kaszkę manną ? np. do marchewki ? już powinnam ?

Gość AnnnCooooo...
i jak tą kaszkę ugotować ? na wodzie ?

Gość szczęśliwa :)
wczoraj pisałaś o tym kobieto dajac durny tekst że mąż chce cię wyrzucić z domu z 5 miesięcznym dzieckiem dla zachęty bo nikt nie chce ciągle czytrać o kaszce twojego dziecka :D

Gość jaka typiara!!!!!!!!!!
po co chcesz dać ten syf z bobovity? Dosyp kleiku do mleka

Gość AnnnCooooo...
słucham ? o czym ty mówisz ja nic nie pisałam o żadnym mężu że mnie z domu wygonił :)