Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dusia1234

szukam rodziny dla mojego dziecka

Polecane posty

nie jestem w stanie wychować swojego dziecka jestem w 14tc chce znalezc dla niego rodzine, ktora da mu to czego ja nie jestem w stanie...

Gość lkhgfryuio
to zart?

Gość lkhgfryuio
to urodz i oddaj je do adpcji NORMALNIE a nie przez internet niechce ci tu naubluzac ale cholernie glui pomysl zeby w necie o tym pisac malo to debilow o swiecie chodzi???wieksza krzywde dziecku mozesz zrobic szukajac przez internet RODZINY

ojciec dziecka nie jest w stanie nic nam dac, ja sama wlasnie stracilam swoje pieniadze,nie mam nawet gdzie teraz mieszkac nie stac mnie na jego wychowanie.Bardzo pragne tego dziecka nie wyobrazam sobie jak bede miala zyc bez niego ale chce jego dobra chce by mialo wsyzstko

Gość ficomirrors
poszukaj osrodka adopcyjnego w okolicy, na pewno dziecko szybko znajdzie dom jesli wiesz ze nie dałabys rady go wychowac to podjelas wlasnie najlepsza decycje w swoim zyciu wszystkiego dobrego dla ciebie:)

Gość cos mi sie widzi
cos mi sie wydaje, ze to kolejna prowokacja tłuczka o nicku "mania1234"

Dusia 1234 nie mnie osądzac co chcesz zrobic... ale kiedys wpadłam na strone i jesli piszesz poważnie to polecam strone www.adopcjazewskazaniem.pl tam wiele par poszukuje kobiet, ktore są w ciazy lub urodziły i nie mogą z roznych powodow zatrzymac dziecka. poczytaj sobie