Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze swiaaat

usmazyłam karpia...ale w srodku jest w polowie surowy

Polecane posty

Gość nienawidze swiaaat

co robic?:o na malutkim ogniu smazylam i jeszcze sie nie dosmazyl

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość oj tam oj tam oj tam ...
na blaszkę do ciasta GO lub do naczynia żaroodpornego Masełkiem pomiziać i do piekarnika będzie git ale niestety już nie chrupiący :/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ccxfdsf
ale blaszke najpierw olejem potraktuj:P:Dbo spalisz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość oj tam oj tam oj tam ...
Chyba o podstawach nie trzeba pisać :D Chociaż w takim przypadku, może trzeba ? :) Jak można usmażyć karpia by był surowy w środku ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość oj tam oj tam oj tam ...
a próbowałaś go pokroić w dzwonka przed smażeniem ? ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nienawidze swiaaat
nie wiem dlaczego wyszedl surowy, zawsze bylo dobrze, na malutkim ogniu smazylam:O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×