Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vuybinoim

Muszę się wyżalić! Mój ojciec zepsuł mi święta!

Polecane posty

Gość vuybinoim

jak co roku zresztą. nie mieszkamy razem. przyjechał godzinę temu, pomimo, że był proszony na 16. coś mu nie pasowało, stał w kuchni i pouczał wszystkich. Kiedy poprosiłam go, aby poszedł do pokoju i odpoczął sobie przed telewizorem, to się obraził i pojechał. powiedział, że już nie wróci na wigilię. co roku tak jest, co roku ma jakieś humory i psuje mi święta. oczywiście, wiem, że wróci za trzy godziny- zawsze tak robi. kurwa, mam w dupie te jebane święta, wolę już chodzić do pracy, na uczelnię, a nie użerać się z tym popierdolonym kretynem...

Gość Samurabin
O ja, masakra. Za rok zrob swieta dla siebie, a nie dla innych i zrob tak, zeby byly fajne.

Gość vuybinoim
ja bym najchętniej zamknęła się w domu z piwem, chipsami i telewizorem :O ale nie mogę zawieść matki :O

Gość vuybinoim
a może byś darował sobie domysły? napisałam, jak było, bez żadnych "złagodzeń"

Gość grfyfhgkjhyghuigi
Mam podobny temat do ciebie, wolałbym robić cokolwiek innego w święta. Ale każdy chce być w domu z rodziną, ja nie, wolałbym być gdzieś w górach, z przyjaciółmi i zrobić sobie fajny weekend.

Gość vuybinoim
ja bym mogła pojechać gdzieś w las, usiąść na kamieniu i siedzieć tak aż się święta skończą. wszystko, byle by ojca nie widzieć.

Gość djfjdfgvdgegbrb
hahaha a ja zostalam sama dzisiaj w domu :P moze tylko na pasterke wyjde z koelzanka to sie uchlam:)

Gość grfyfhgkjhyghuigi
heheh też mam taki plan- wieczór do baru, bo w domu się siedzieć nie da....choć zamknąłem się w pokoju i udaję, że pracę dyplomową piszę hehehe