Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestes naprawde za?

legalizacja aborcji

Polecane posty

Gość eerfe
Jestem naprawdę za. Uważam że aborcja powinna być powszechnie dostępna i stosowana we wczesnej ciąży, żeby nie było kontrowersji i pola do popisu dla maniaków.

Gość jestem za legalizacją
aborcji bez względu na powody do 12 tygodnia. zajmij się swoim sumieniem. do aborcji nikt nikogo ie zmusza a Ci nawiedzeni prof- lifowcy chca narzucić swój światopogląd wszystkim

"Ci nawiedzeni prof- lifowcy chca narzucić swój światopogląd wszystkim" wszyscy codziennie od rana narzucamy sobie wzajemnie swoje własne poglądy

zadajcie sobie trud i zobaczcie te zdjecia kogo zabijacie

nie bede ogladal zdjec przed wigilia W Sparcie zabijano niemowlaki w Holandii starców w ameryce indian i murzynow dlatego ze nikt ich nie bronil a oni sami nie umieli sie obronic teraz na swiecie zabija sie chrzescijan i nienarodzone dzieci serce mowi mi bron ich

i te kraje właśnie uważa sie za nowoczesne i tolerancyjne które dokonują aborcji i eutanazji a jak słyszę takie bzdety że to coś wspaniałego itp i poparcie dla morderców to kurcze jakie zjarane mózgi muszą te osoby mieć i serca z kamien

aborcja i eutanazja nie różni się tym co hitler robił z ludźmi!!!!!!!!!!!!!

Gość jestem za legalizacją
coś wspaniałego? co Ty pieprzysz nawiedzona babo. nikt nie twierdzi ( nikt o zdrowych zmysłach) ze aborcja to coś wspaniałego. wyobraź sobie jednak ze niektórzy mają wiekszą wyobraźnie i rozumieją ze świat nie jest czarno-biały. są sytuacje kiedy aborcja jest złem ( kiedy kobieta jest do niej zmuszana ) i takie kiedy jest dobrem ( kiedy została zgwałcona, kiedy kategorycznie nie chce tej ciąży z różnych powodów). młoda jesteś i głupia. oczywiscie możesz mieć swoje poglądy (jak każdy) ale rozsądny człowiek rozumie że w kwestiach takich jak aborcja czy eutanazja każdy musi postąpić wedle swojego sumienia. dlaczego? dlatego że tylko ta osoba będzie ponosiła konsekwencje swojego wyboru, nikt inny.i sama musi podjąć decyzję

tak tylko widać po tobie, ze niektórzy sumienia nie mają, to jest morderstwo na którym jeszcze pieniądze się zarabia wmawiając iż takie dziecko nawet i z gwałtu nie ma prawa do życia i mówi się usuń a zapomnisz, i co jak usunie to zapomni że byłą zgwałcona? pewnie, ze nie to może zaproponujmy jej aby poddała się eutanazji? ty piszesz głupoty jakieś pochwalając zabójstwo za kasę przez najemników w białych fartuchach

Gość ja też jestem za!!!!!!!!!!!!!!
jestem za legalizacja niezależnie od powodu! nikt nie powinien się wtrącać do brzucha innych kobiet! tylko polska i malta są tak ograniczone, kobiety są traktowane jak śmieci, a nawiedzeni politycy chcą nam jeszcze odebrać prawo do usuwania ciąży w razie gwałtu, zagrożenia życia i uszkodzenia płodu, to po prostu brak słów