Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZielonaWyspa

Mój sasiad bije

Polecane posty

swoje dzieci a napewno jedno z dwóch. Przed chwila dostał takiego strzała w twarz ze ja bym sie obaliła. Chlopiec ma okolo 9 lat a siostra z 17 albo 18. Latem miała podbite oko to powiedziała ze spadła jej lampka na twarz. Procz tego bija tu juz mowie w liczbie mnogiej bo zarówno ojciec i jak ta dziewczyna psa - szczeniaka wilczura. Maja kawalerke 27 metrów. Ten pies nie nadaje sie do życia w takim mieszkaniu. Nie moge juz tego wysłuchiwac a nie wiem gdzie takie sytuacje sie zgłasza. i czy anonimowo?

Gość dada z biedronki
na policję zgłoś koniecznie.powiedz,że chcesz być anonimowa.

Gość dada z biedronki
napisz do pieki to samo co tutaj.oni każdy sygnal dotyczacy przemocy wobec dzieci muszą sprawdzić.

Gość dada z biedronki
do opieki społecznej mialo być,zeżarło mi litere.

Gość na policję to zglos,
nie musisz sie przedstawiac, powiedz ze nie podasz danych bo sie boisz, zadzwon lub idz osobiscie jak uslyszysz awanture lub zobaczysz slady pobicia

Zalezy mi by zglosic to anonimowo poniewaz tu gdzie ja mieszkam sa 4 kawalerki na parterze mieszkaja oni i jedna starsza Pani a na górze my i jedna rodzina rowniez patologia którzy wiecznie sa na podwojnym gazie. ale oni jako tako problemow nie sprawiaja. W sumie Ci z dolu rowniez ale ja nie moge sluchac jak oni bija tego psiaka i on tego mlodego. Nie chce miec zadnych problemow z tego tytułu.

Gość 2w3tgyhy
dzwon na policje i powiedz wszytsko tylko popros o anonimowosc i jesli tak powiesz to oni nie powiedzą im kto to zglosil. wiem bo sama raz zglaszalam i chcialam zostac anonimowa wiec wtedy oni musza to uszanowac. od tego jest POLICJA!!!!!!!!

Gość w urodzinki Jezuska
dobrze, że nie bije konia, tzn siusiaka, bo to grzech Onana

Gość a co ciebie to interesuje??
Jego dzieci, jego geny. Należy trzymać kciuki aby je zakatował dzięki czemu nie zatruje puli genetycznej swoimi.

Gość taka jedna radomianka
tzn bije tego chłopca 9 letniego i psa ? zgłoś to prędko ,co za skurw... przykro czytać przy wigilii.

Jak to co mnie to interesuje?? Potem stanie sie tragedia bo w amoku alkoholu naprawde je skatuje i beda pretensje dlaczego nikt nie zareagował!

Ojciec bije i córke i syna. Ale dzis w twarz dostał ten mlody bo cos tam dotknoł, slyszłam samo uderzenie bo akuart stałam na klatce, natomiast pies jest bity przez córke i przej ojca. Dwa dni temu został przekopany przez cały korytarz na klatce i jeszcze chyba pobity.

Gość w urodzinki Jezuska
napisz na kartce i przyklej do drzwi, że ma konia bić i spuszczać się do kibla, bo jest niegrzecznym chujem.

Gość a co ciebie to interesuje??
ZielonaWyspa --> Gdybyś przeczytała treść posta zamiast tylko nick to wiedziałabyś, że o to mi chodzi - w dłuższej perspektywie cała ludzkość na tym skorzysta... a kto skorzysta na twoich moralnych problemikach? Co najwyżej własne ego zadowolisz.

Gość dsfff
ale ojciec bije nawet w siweta

Gość taka jedna radomianka
ws psa dzwon do towarzystwa opieki ,a jak mozesz zabierz go do siebie - to mozesz zrobic bez konsekwencji i w tej chwili . Co do tego chłopczyka - policja i to teraz ,nie czekaj . I cieszę się że są tacy ludzie jak Ty ,a nie znieczulica .