Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wesoły

Chciałbym znaleźć tą jedyną miłość

Polecane posty

Szukam wesołej,uczuciowej szczerej,szczupłej kobiety w wieku 27-33 lat ja mam 33 lat wesoły ,wysoki facet który pragnie zaznać miłości i ciepła kobiecego.

Gość Akexandra 33
ja tez szukam tej jednej jedynej milosci na ZAWSZE. Moze to ja?

Kto wie ja szukam uczuciowej kobiety ponieważ sam należe do yego typu mężczyzn

Gość Akexandra 33
podaj mi email napisze do Ciebie. Moze to siebie szukamy.

Gość vinka25l
Też bym chciala znalezc ale w życiu realnym nigdy się do tego nie przyznam :)

Każdy z nasz chce znaleźć tą jedyną osobę lecz nie zawsze jest to takie proste więc szukamy dostępnymi środkami

Gość Akexandra 33
napisze na spokojnie :Teraz mam kolacje u rodzicow. Wszystkiego najlepszego .

Tak na prawdę fajnie jest mieć przy sobie osobę której na Tobie zależy która ciebie kocha

Gość sasanka89
bardzo fajnie jest miec kogos takiego przy sobie...ehhh pomarzyc mozna tylko ;/

tak to prawda ale za marzenia nie karają więc ja zrobie wszystko aby znaleźc taką kobietę

Gość Ja tylko nie rozumiem jednej
rzeczy, a mianowicie, czemu faceci tak podkreslaja - szczuplej i mlodej. Nigdy nie moglam zrozumiec, czemu zadbane, atrakcyjne, starsze np. o rok kobiety sa skreslane, bo zapewne taka na ten anons sie nie odezwie, choc moze wygladac lepiej od 27-latki. Czemu dyskryminowane sa kobiety budowy NORMALNEJ, a nawet te lekko pulchne (nie grube, nie otyle, ale np. z duzym biustem czy pupa, cos a la Kim Kardashian). Teraz mam druga polowke, ale kiedys tez szukalam i zawsze bardzo przykro mi sie robilo jak czytalam takie ogloszenia jak Twoje, bo zawsze mi sie zdawalo, ze ich Autorzy zwracaja przedw wszystkim uwage na kobieca urode i maja jakies wyostrzone kryteria, ktorych zapewne nie spelniam. Poza tym tez zawsze mi bylo przykro czytajac te anonse, bo byly takie nastawione na dawanie. Ty tez masz okreslone wymogi co do kobiecego wieku, urody, charakteru, a sam o swoim charakterze nie piszesz, nie piszesz, co mozesz drugiej osobie dac, a co chcialbys wziac...

Gość sasanka89
cale szczescie,ze nie karaja. niektorym tylko marzenia zostaja ;/

I chcialam tylko napisac ze mozesz takim anonsem odstraszyc narawde wartosciowe osoby, ktore beda uwazac, ze nie mieszcza sie w Twoich kanonach dot. wieku albo urody.

Gość sasanka89
musze sie z Toba zgodzic kolezanko, bo to prawda. automatycznie skreslone sa kobiety niskie, a co niskie daja mniej milosci? albo mlodsze? nie znaczy ze sa glupsze badz mniej rozumieja. eh faceci

To prawda masz rację co do tego zapisu w anonsie sprubuje się zrechabilitować nie dyskryminuje innych kobiet liczy się dla mnie charakter wyglad jest ważny ale gdyby się znalazła kobieta lekko pulchna ale wartościowa to bym kierował się wtedy jej harakterem

Gość ona to ja
tak, tysiąc wymagań, a ortografią nie grzeszysz :O

Tak myslalam, bo kiedys ucielam sobie pogawedke z jednym z takich panow, ktorzy mieli podobne wymagania, a pozniej okazalo sie, ze naprawde tak nie mysleli. Ale jednak wiem, ze z tych powodow niektore panie nie pisaly i ja tez nie pisalam :)

Gość ona to ja
Właśnie tak myśleli, a że bali się przyznać to no cóż... Chyba bez powodu nie napisał tego co napisał, nie? Faceci patrzą na wygląd, nie oszukuj się.

Kłamał bym gdyby nie pociągały mnie ładne zgrabne kobiety ale nie powiedziałem że nie zakochał bym się w innej lecz bardziej wartościowej

Gość HotSexiBIondi^^
Na kafterii są bardzo brzydkie i otyłe kobiety, może z parę jest atrakcyjna. Najbrzydsze te co są tu nałogowo. Sprawdzone. :O

Gość ja samotna ;[
każdy patrzy na wyląd- a że każdemu się co innego podoba i co innego pociąga.. :) w związku chyba o to chodzi by być dla siebie atrakcyjnym i wewnętrznie i zewnętrznie.. byłam kiedyś z facetem, który urodą nie grzeszył - dla mnie co prawda przez pewien okres był najpiękniejszy na świecie, ale mija czas, zauroczenie pryska i jednak co raz częściej chodziło mi po głowie, że żałuję, że tak wygląda i mi się nie podoba - może też powodem było to, że się nie do końca dobraliśmy.. ale przyciąganie musi być - też fizyczne

Tak w każdym związku ważne jest aby dwie osoby się dobrały i dotarły jeśli nie dotrzecie się zawsze coś wam będzie przeszkadzało i to coś spowoduje rozpad związku tak bynajmniej było w moim przypadku.

Gość ja samotna ;[
swoją drogą ciekawe jest bardzo, czy dzięki takiemu anonsowi na forum faktycznie jest szansa na poznanie tej jedynej/tego jedynego :) mi się wydaje, że marne szanse są na to w życiu realnym, a co dopiero tutaj ;]