Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola002223919119919

Wyznam Wam, że...

Polecane posty

Gość ola002223919119919

to drugie z moich najgorszych świąt w życiu... Pierwsze 5 lat temu gdy straciłam ojca, i teraz, gdy w wakacje zginął mój chłopak którego kochałam i kocham nad życie... Dzisiejszej nocy będę płakać w poduszkę i zadawać sobie kolejny raz pytanie, czemu Bóg zabiera mi osoby na których tak bardzo mi zależy... ;( Czy jeszcze kiedykolwiek ich zobaczę i będę mogła ich przytulić... ;( Chodzę teraz na kurs prawa jazdy, robię to dla siebie i dla mojego chłopaka, który byłby szczęśliwy gdybym zdała.. Ale w głębi duszy mam nadzieję, że w pewien mroźny dzień, jadąc toyotą z L-ką na dachu, wpadnę w poślizg, zamknę oczy i nigdy więcej ich nie otworzę...

Gość Glucio
Jest wielu bogów , ale tylko jeden prawdziwy ten co stworzyl wszystko i napewno tego obwiniaż za to co sie stało. Prawie wszyscy myślą tak jak ty nawet księza tego ucza "Bóg tak chciał" "taka była wola boża""Bóg go zabrał do siebie"takie rozumowanie powoduje to ze za wszystkie nieszczęscia obwiniamy stwórce , a ten kto rzeczywiscie jest za to odpowiedzialny pozostaje w ukryciu to o nim Jezus powiedział że był zabujca gdy rozpoczął, a Paweł apostol napisal że środki do powodowania śmierci ma szatan . to przez szatana cierpimy ale on tak to sprytnie rozgrywa ze cała wina spada na kogo innego, czyli stwórcę

Gość JANUSZEK.....
Powróż głupia cipio ksiedzu Leszkowi