Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasz sposob na ladna opalenizn

jaki jest wasz sposb na pikna opalenizne?

Polecane posty

ja stosuje 2 razy w tygodniu solarium na 12 minut do tego przed solarium stosuje specjalny lotion wlasnie ten http://www.candeproducts.com/Blackmail-500X-Silicone-Bronzer-Tanning-Lotion-p/ceblackmail500x.htm oraz codziennie wypijam jeden marchwiowy sok ( swiezy) oraz lykam dwie kapsulki witaminy A EFEKT TRWALY I POWALAJACY MAM JUZ TAK CIEMNA KARNACJE JAK LATYNOSKA... CIEMNY BRAZ A CHODZE DOPIERO MIESIAC :):):)

Oczywiscie jak lartnoska z zoltaczka, a moje zmarszczki sa glebokosci rowu marianskiego

Gość onawi
a po co ci to??dla szpanu czy zeby poderwac chlopaka??....jestes polka a nie latynoska,laqtynoski sie odbielaja, biale przyciemniaja....poje..bane to

ah jak mi przykro mój drogi podszywaczu :)) chyba czas sie wziasc za siebie i cos zmienic nie uwazasz? Robie wszystko tylko i wylacznie dla siebie bardzo mnie kreci ciemny kolor skory taki dark bronze . w bialym kolorze skory nie podobam sie sobie i nie czuje sie dobrze.

Gość Drogi podszywacz
Jako ze odezwalas sie kulturalnie to odpowiem Ci szczerze. Moj sposob na pikna opalenizne to nabywac ja latem, spacerujac, plywajac, jezdzac na rowerze i w zadnym razie nie smazac sie na czarno. Co do solarium niestety na ogol jest to przesadna opalenizna (w gronie znajomych osoby takie zwiemy "skwarki" / "frytki"). Po balsamach brazujacych i zbyt duzej ilosci marchewki cera zas jest doslownie pomaranczowa. Od stosowania solarium odstrecza mnie przyklad zony kuzyna - solarium od 19 roku zycia, teraz ma 31 ale mimo swietnej figury wyglada na 47. Tez tak w przyszlosci chcesz?

Gość heeeehhhhe
Jaki? Najwyżej okazjonalnie balsam brązujący. Nie mam zamiaru przyspieszać starzenia i w wieku 30 lat wyglądać jak własna babka, smażąc się pod lampami. Nie spieszy mi się też do nowotworów skóry, których powstanie przyspiesza solarium.

ja chodze dopiero miesiac a chce tylko 3 miesiace i to wszystko nie chce sie narazac na niebezpieczenstwa chodzac caly rok na solarke , ale mysle ze po 3 miesiacach nic sie nie stanie , dodam ze korzystam z umiarem 2 razy w tygodniu w kazda srode i niedziele po 12 min oraz korzystam z VERSA SPA z kabin natryskowych ktore nawilzaja skore.

Gość kamikkamik
Żaden. Każda ekspozycja na promienie UV to szkoda dla skóry.

boziu, i wyglądasz jak skwara ? Twoja skóra, Twoje życie, ale dwa razy w tyg po 12 minut to dosyć dużo.Proponuje balsamy brązujące, z garniera, dobry efekt, tylko zapach nieprzjemny