Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yyughiuh

Kiedyś zrobiłem tak oceńcie

Polecane posty

Byłem na studiach to było 2 lata temu do mojego współlokkatora przyszla dziewczyna ( wczesniej slyszalem jak rozmawial z drugim wspollokatorem jakby sie mnie pozbyc bo chcial uprawiac seks no to sobie poszedlem jak przyszla ale nic im nie pomoglem bo i tak nie wiedzial czy zaraz nie wroce bo nie bylismy umowieni no dobra ale to nie wazne) wtedy pojechalem sobie na miato i tam sobie spacerowalem no i poszedlem do Kosciola nie bylo zadnej mszy usiadlem sobie i tak siedzialem troche sie modlilem i zobaczylkem skrzynke z intencjami z boku karteczki i dlugopis to sobie napisalem prosbe a ze akurat w tym czasie doskwierala mi samotnosc to napisalem cos w stylu prosze od modlitwe za dobrą żonę dla mnie ale i tak nie wrzucilem kasy moze i wrzucilem dwa zlote nie pamietam zreszta z kąd będą wiedzieli kto wrzucil a kto nie ciekawe czy sie za to ktos pomodlil a moze wcale tego nie czytaja tylko poprostu modla sie za wszystkie intencje ze skrzynki tak zrobilem polazilem potem jeszcze po miescie i wrocilem do akademika co tym myślicie

jeszcze cos dopisze wiele dziewczyn dzisiaj poswieca duzo czasu i energi na dobor partnera zastanawiaja sie wachaja nie chca popelnic bledu wicei jak bylo z moja babcia widziala mojego dziadka kilka razy a pobrali sie w dwa miesiace od pierwszego spotkania kochala innego ale sie nie ulozylo no i byla z moim dziadkiem do konca zycia

Gość ktosikkkk
i jakos nie pomoglo ...heh

Gość wy kobiety jesteście jakieś
masz coś z głową. może coś uciska ci mózg i przy okazji powoduje dysortografię.

wy kobiety jesteście jakieś masz coś z głową. może coś uciska ci mózg i przy okazji powoduje dysortografię. wole myslec o sobie ze jestem nie przecietny a nie od razu psychiczny nudzilo mi sie to tak zrobilem czasem lubie zrobic cos co nikomu by nie przyszlo do glowy przelamac granice

Gość wy kobiety jesteście jakieś
to nie jest przełamywanie granic a objaw jakiejś choroby. jeszcze te opisy bez ładu i składu w stylu "ale i tak nie wrzucilem kasy moze i wrzucilem dwa zlote nie pamietam zreszta z kąd będą wiedzieli kto wrzucil a kto nie ciekawe czy sie za to ktos pomodlil a moze wcale tego nie czytaja tylko poprostu modla sie za wszystkie intencje ze skrzynki " lecz się zamiast użalać.

dla mnie to fajnie brzmi to tak to nazwalem chcialem oceny to dostalem ze jestem chory psychicznie i pisze bez ladu ogolna ta ocena

Gość TToosiaaa
A co w tym dziwnego,że chcesz mieć dobrą żonę ;-) Ktoś z pewnością to przeczyta ;-) Btw. Wydaje mi się ,że musisz być fajnym facetem.

Moim zdaniem fajnie to opisał. Prosto z głowy, tak jakby mu myśli płyneły i to pisał bez zastanowienia.

Gość TToosiaaa
Widzisz ilu ludzi chodzi po świecie tyle odmiennych opinii,normalka :-)

Gość Li_la
Uprawiali ten sex czy nie?

Gość yyuhgiuh
Raczej nie no ale może ona nioe była chętna to nie była jego dziewczyna tylko taka łatwa laska.

Gość Li_la
Ja wtedy obserwowałam Cię.To nie było tak, wcale nie wrzuciłeś karteczki do skrzynki, pieniędzy też nie.Ty próbowałeś wyciągnąć z niej kasę,rozglądałeś się czy nikt nie widzi.To ja wrzuciłam 2 złote.Jak wyszedłeś, to podeszłam,żeby sprawdzić.Rozwaliłeś kłódkę.Na podłodze leżały kartki,ale mojej kasy nie było.....Takiej kartki jak piszesz też nie