Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosanka07

W jakim wieku zniknął wam TRĄDZIK ?

Polecane posty

Gość kokosanka07

Ja przeżywam koszmar, mam 18 lat i od 1,5 roku męcze się z trądzikiem, z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej, choc ostatnio zauważyłam poprawę, ponieważ zaczęłam stosować maść wybielającą. Zamierzam iść jeszcze do dermatologa i kosmetyczki. Jednak chciałabym wiedzieć ile to mniej więcej moze potrwać? Do jakiego wieku?

Gość marianna22
mi zniknal kiedy rozpoczelam intensywne rzycie seksualne

Gość kokosanka07
Tak, też o tym słyszałam, że trądzik znika od seksu, ale ja jeszcze nie rozpoczełam tego, nie mam chłopaka :) Jednak czy to nie jest bardziej sprawka tabletek antykoncepcyjnych ? Już też rozmyślałam nad tą opcją, żeby zacząć je brać, moze wtedy znikną te syfy?

Gość BlackKitten
marianna22 szkoda że Twoje Życie edukacyjne nie jest tak intensywne.. :/

Gość marianna22
ja biore diane i pomaga

Gość marianna22
BlackKitten: wracaj do grzebania palcem w szparze

Gość kokosanka07
Oj tam;D Ale tak na serio, to chyba spróbuje z tymi tabletkami, z tego co słyszałam wielu osobom pomogły. Jednak boję się, ze się roztyję, podobno na każdego działają inaczej. Jedni chudną, drudzy tyją, także jest ryzyko..

Tabletki bierze się kiedy trądzik dokucza ze względów hormonalnych zdaje się. Najpierw proponuję udać się do dermatologa, pij duzo wody i unikaj żywieniowych śmieci. Dermatolog mi przepisał świetne maści swego czasu, z tym, że oczywiscie super cera tylko na czas używania.

Gość ona---------1
ja mam 21 lat i nadal mam

Gość gkyux
23, minął po 8 latach!!

Gość e tamm nie pociesze
mam 29 lat i nadal mam tradzik moze nie jest jakis szczegolnie widoczny ale mnie taka chujowa cera czeka do konca zycia :O

jeśli nie zniknie do 20 roku życia to znaczy że to nie jest tzw trądzik. i nie obejdzie się bez silnych leków typu izotek które zmienia strukture skóry tak że nie będzie dochodziło do zmian na skórze - mieszki włosowe czy coś się zmienia tak że nie dojdzie do stanu zapalnego ale uwaga!!! 1.problem nie zostanie rozwiązany tzn przyczyna...np zla gospodarka hormonalna, dieta ,bakterie itd itp...czy co tam powoduje akurat u ciebie pryszcze. jedynie efekt nie będzie widoczny. 2. izotek i leki podobne do izoteku mają wiele skutków ubocznych. ale jesli badania beda dobre (trzeba sie co miesiac badac) to po roku nie zobaczysz ani jednego pryszcza na ciele. jak masz 18 lat nie potrzebujesz zgody rodziców. nie wiem jak jest teraz ale kilka lat temu podpisywalo sie oswiadczenie ze lekarz nie ponosi odpowiedzialnosic za skutku uboczne lek jest drogi ale wyjdzie i tak taniej bo do dermatologa chodzisz raz w miesiacu i nie wydajesz n zadne srodki ,leki, mascie czy inne gowna

Gość trądzikowa
28lat i nie zniknął

Gość ola z na wspólnej
w czasach nauki, gdy moi rówieśnicy walczyli z tą zarazą ja miałam buzię 12 latki, za to pojawił się dużo później i nie zniknął - może dlatego przed 30tką dalej pytają mnie o dowód?

Gość Krzyś93
mam 20 lat i mecze sie z tym czyms od roku sparowałem swoja twarz różnymi preparatami i tylko jeden pomagał Ance drem czy jakoś tak ,kiedy skonczyłem sie tym smarowac to przez te cholerstwo ludzie sie na mnie patrza jak bym im kogos zabił straszna skóre mam ale jakos zyje czasmi jest gorzej a czasami lepiej powiem wam ze kiedys nawet odechciało mi sie zyc ale to było chwilowe załamanie dalej jakos sobie radzę ale czasami jest mi wstyd wysc gdzies czy cos ale od pewnego czasu zaczełem to olewac i zyje tak jakby nic nie było nikomou tego nie zycze j****ych czerwonych kropek sorrki pozdrowiam was trzymajcie sie mocno

Gość gość
nigdy nie mialam

Gość bez jaj 32
zaczal sie w wieku 21 lat i walcze do dzis

Gość gość
tradzik nie znika od seksu :D tez na to liczylam

Gość gość
U mnie zaczął się w wieku 20 lat i do dziś nie zniknął. Mam 35 lat.

Gość gość
27 lat horror nadal trwa

Gość gość
Zaczal sie jak milalam 13,trwal na szczescie tylko 2 lata....

Gość gość
trądzik od sexu nie znika.Wiem z doświadczynia ;)