Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kkk2345

czy mi wypada zacząć się do niego bardziej dobierać?

Polecane posty

otóż jestem z chłopakiem 3 miesiące, nie uprawialiśmy seksu ani pettingu ale do tego jest coraz bliżej :P stąd moje pytanie jak przejść na te dalsze etapy pieszczot? czy kobiecie wypada np włożyć ręce pod jego koszulkę itd? bo on praktycznie zawsze jak się całujemy to błądzi pod moją bluzką po plecach czasem po piersiach (ale tyko czasem i to mnie wkurza:P) ale najczęściej to gładzi mi pośladki i "boczki" bo mówi że go to podnieca ;p ostatnio na nim siedziałam i delikatnie dotknął mojej cipe**** ztyłu i myślałam że coś się w końcu zacznie a tu nic :/ czy mi wypada zacząć się do niego bardziej dobierać? zależy mi na tym żeby nie pomyślał że jestem łatwa itd

Gość a co mi tam!
pewnie macał go, a co, masz przecież ochotę to po co się powstrzymywac. po 3 miesiącach to ja bym jego klate na pamięc znala:D

Gość pijany grubassssss
za kootasa niech sie chłopek ucieszy 🖐️

Gość dlaczego?...?..?
pewnie ze wypada, tym bardziej ze on ciebie piesci....a moze wlasnie czeka na Twoje "pozwolenie" na dalsze pieszczoty i tym go zachecisz...do dziela

Gość a ja dostałam
jeżeli masz ochotę to pewnie,ze tak

Gość alissgadu
ejo dzewczyno do dzieła im wczesniej zrobisz następny krok tym lepiej! nie ma co się zastanawiac tylko działać! :p na pewno nie będzież żałować. bylismy z chlopakiem w podobnej sytuacji, tzn tez jakoś usalismy w martwym punkcie, ale w koncu pokazałam mu, ze chce kolejnego etapu, no i proszę, dzisiaj nie żałuję tej decyzji:) teraz nawet próbujemy juz nowych rzeczy w sypialni:> a dokładniej tego http://filmsline.com/swing-news/ mrr:) Trzymaj się!

Gość alllejandro
następnym razem jak będziecie sami rzuć mu się do rozporka i zacznij mu robić loda w połowie, zanim się spuści przerwij - wtedy załapie że nie jesteś łatwa po tym zdarzeniu udawaj niedostępna i nie dopuszczaj go do siebie przez jakiś czas