Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona---------1

Gdzie mam isc po liceum ????????????????????

Polecane posty

Gość ona---------1

nie wiem co chce robic w zyciu, nie wiem na jakie studium isc, chcialabym cos nie trudnego macie jakies pomysly

Gość bulimiczką nie jestem , ale
a może coś więcej powiesz, na jakim jesteś profilu?

Gość ona---------1
ogólnym

a umysł ścisły, human, jakieś zainteresowania?

Gość ona---------1
wlasnie oto chodzi ze nie mam zadnych zainteresowan nie wiem co chce robic, i nie wiem jakie studium wybrac

Gość a ja dostałam
też jestem po liceum ale po bio-chemie i bardzo żałuje,najlepiej zrób jakiegos technika policealnie,najlepiej na tym wyjdziesz

skoro nie wiesz to nie wybieraj, sama musisz się nad tym zastanowić co chcesz robić w życiu, co sprawiałoby Ci przyjemność, nikt na forum Ci o tym nie napisze, a jeśli ne zdecydujesz się na nic to nie idź nigdzie na siłę, "byleby iść". ja od 1 klasy LO o tym myślałam non stop i ciągle zmieniałam zdanie, ale już się zdecydowałam, a jestem w 2 LO i dążę do celu dziwne, ze przez 3 lata jeszcze o tym nie myslałaś

Gość weeer
a po niemiecku szprechasz?

z jednej strony studia techniczne są przyszłosciowe, ale jak ktoś w ogóle się tym nie interesuje i do tego jest kiepski ze ścisłych przedmiotów to lepiej iść na coś co dałoby satysfakcję, nie tylko kasa się liczy w życiu, ale jednak jest ważna a z jakich przedmiotów czujesz się najlepiej autorko?

Gość MonikaaaaS
Ja na Twoim miejscu wybrałabym jakąś szkołę policealną skoro nie jesteś zdecydowana na konkretny kierunek studiów. Możesz w rok lub maksymalnie dwa lata zrobić sobie konkretny zawód a w razie czego potem wybrać się dodatkowo na studia. Ja byłam na Techniku Usług Kosmetycznych w NOVA Centrum Edukacyjne i polecam! Z tego co się orientuję mają też dużo innych bezpłatnych kierunków więc na pewno coś dla siebie znajdziesz!

Gość gość
Po liceum zaczyna się najważniejszy etap w naszym życiu, głównie decydujący o naszej przyszłości. Przede wszystkim nie sugeruj się opiniami innych, a rób to co uwazasz za słuszne. Ja postawiłem na administrację, którą postanowiłem studiować na http://gsw.gda.pl - poziom prywatnych uczelni znacznie przewyższa ten z publicznych.

Gość kaskaa01
Wszystko zależy od tego co w życiu chcesz robić. Ja zawsze lubiłam zieleń i kwiaty i poszłam na florystykę, co sprawia mi wiele przyjemności. Jeśli chodzi o szkołę policealną i dobre studium to polecam Cosinusa bo szkoła jest naprawdę w porządku.

Gość gość
Polecam Szkołę Policealną Medyczną we Wrocławiu na ul. Stawowej, szczególnie kierunek ELEKTRORADIOLOG. Ciekawy zawód a do tego pewna praca. Pracodawcy szukają ludzi szczególnie po tej szkole bo prywatne (TEB i podobne) czy licencjaty nie przygotowują dobrze do zawodu.

Gość MichałMaksymilian
Polecam Szkołę Policealną Medyczną we Wrocławiu na ul. Stawowej, szczególnie kierunek ELEKTRORADIOLOG. Ciekawy zawód a do tego pewna praca. Pracodawcy szukają ludzi szczególnie po tej szkole bo prywatne (TEB i podobne) czy licencjaty nie przygotowują dobrze do zawodu.

Gość gość
Szukaj jakiegos liceum, ktore spelnbi Twoje pasje i nauczy CIe czegos wiecej. ja sie uczylam w http://cku1.edu.pl/ - tam sa nauczyciele z pasja. Swietni ludzie, swietna szkola i duzo nauki. Polecam.

Gość vsebastianv

Zależy jakie masz zainteresowania. Ja po szkole średniej zdecydowałem się na Szkołę policealną Żak. Nie żałuje swojej decyzji, dobry poziom nauczania,, nauczyciele pomocni i wykwalifikowani.
Polecam

Gość Edi
Dnia 24.12.2011 o 22:57, Turystyczna Prawa-Tywa ;) napisał:

na studia najlepiej 🖐️ a jak nie to rowy kopać.

Jak nie na studia to na posła albo radnego