Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pewien 20 latek

Abstynenci maja gorzej

Polecane posty

Gość pewien 20 latek

Dlaczego nie warto byc abstynentem całkowitym ? Moge to wyjaśnic na swojim przykladzie Jako licealista młody prawie że 20 latek byłem uwazany za innego jak by trędowatego i nie przez jakis cpunow itd tylko normalnych ludzi,jesli byla jakas impreza nawet u sasiadow to no co ty? co prawda od niektorych byly pochwaly jaki ty wartosciowy grzeczny ulozony fajnie brzmi ale ta grzecznosc miala swoje minusy ,brak dziewczyny dlaczego kolesiowi ktory od czasu do czasu wypije to latwiej tu zagada postawi i inna rozmowa. Za każdym razem kiedy poznawałem jakie kolwiek dziewczyny to super super a nagle braly jakiegos imprezowicza,wkurzalo mnie to. Nawet od strony brata koledzy uznawali mnie jako odludka moze nie jak smiecia ale zawsze byłem u boku przez to. Teraz niedlugo 21 po nowym roku stuknie i od roku w sumie wypije okazyjnie i jest lepiej czasem sie upije ale to nic takiego obecnie na zadne imprezy nie chodze ale mimo tej okazyjnosci jest lepiej w niektorych sytuacjach tu z koleznka na piwo i inaczej juz na mnie patrzy. Wiec sadze ze moze niepijacy maja ze zdrowiem lepiej ale w sytuacjach takich zyciowych czasem gorzej

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować