Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jbgghkkvhjvhjg

6 dni temu urodziłam martwe dziecko

Polecane posty

Gość rumianekkk
JEM GÓWNO

Gość matylda m
ten podszyw jest żałosny :O

Gość gfdffffddss
up

Gość wosanka
Smutne,że ludzie mają ubaw z nieszczęścia innych. Oto Kafeteria właśnie!!!

Gość Szymuś
Dzisiaj w pierwszy dzień świąt do godziny 12.00 nie żyje już 22 osoby.

Gość 161651656556
a ja mysle ze to prowo. maly zmarl 6 dni temu, i w tym czasie zdążyli zrobic sekcję i pochować... hym i to przed świętami. marne marniutkie prowo. mam nadzieję ze nigdy Cie to nie spotka - autorko

Gość Jeśli to nie prowo to odpowiem
Moja siora tak miala parę lat temu,przestala czyć ruchy wieczorem,rano pojechala i już nie wyczuli tętna.aMały był donoszony ur. 9 dni przed terminem . Poród wywołali i też rodziła sn wiedząc że rodzi martwe dziecko.Okazalo sie że szybciej niz innym starzeje się Jej łożysko i każdą następną ciąże rodzila już 3 tyg wcześniej.Wody też były wtedy zielone... Straszne to było:(

Gość prowwwo
tez mysle ze to prowo. ja na sekcje zwlok dziadka czekalam prawie 2 tyg a gdzie tam dopiero pochowek. z ty juz masz bialy grobik dziecka. szybko szybko. marna prowokatorko

Gość rprororprprorrowoow
Marna prowokacja a tepe cipy kafeterowiczki i tak bedą pocieszac, i wspolczoc tepe pizdy jebane, glaby puste

moim synkom pobierali kawalki skóry sliny do badan a dzieci byly pochowane w normalnym czasie. Na sekcje sie nie zgodzilam :( dosc wycierpieli znam przyczyne moich póxnych poronien. bardzo mi przykro trzymaj sie

Gość 161651656556
a umiesz czytac ze zrozumienie? autroka pisze ze jej dziecko w ciagu 6-u dni mialo sekcję , zostało pochowane i ma już grobek. Prowo jak nic!

nie wiem jak jest w PL ale tutaj mozna dziecko pochowac do 3 dni nawet jesli rodzice potrafia to sprawnie zalatwic mojego synka rowniez zabrano na badania przynisiono mi go za godzine jesli chodzi o sekcje mowili ze dokonaja ja tego samego dnia jednak nie chcialam sie zgodzic na wyniki czekalam 3 tyg dziecko mozna normlanie pochowac...

Gość 161651656556
a i zdazyla juz otrzymac wyniki tej sekcji. ja zdaje sobie sprawe ze sa swieta, kazdy chce byc dobry i wyrozumialy- ale ogranijcie sie!

ja czekalam 3 tyg na wyniki jak z wynikami sekcji nie mam pojecia wiec sie juz nie wypowiadam.. Jezeli to prawda to współczuje nie ma nic gorszego dla matki jesli to zart --oby nigdy cie nic takie nie spotkalo..... i wesołych zmykam :)

Gość Killeruś
Nie wiem czy prowo czy nie ale przeżyłem to 14września miałby 7urodziny. Przez około pierwsze 2lata odliczałem każdy dzień po jego stracie. Była dziewczyna poroniła synka. Straszny ból. Tylko czas,może nie leczy ale usmierza to cierpienie ale uczucie strasznej pustki pozostaje:(

Gość przez znajomych
zielone wody to zatrucie ciazowe jestes teraz opuchnieta? jakie masz wyniki badanaia krwi?

Gość lelela
Zielone wody to właśnie objaw niedotlenienia, pod jego wpływem dziecku puszczają zwieracze i do wód płodowych dostaje się smółka, która zabarwia je na zielono...

Gość 161651656556
TIA ZIELONE WODY ZARTUCIEM CIĄZOWYM! DOWCIP DNIA

Gość ghytrurtu
kafe jest dolujace co wy lucie za bzdury piszecie, zli lekarze, zle dbajaca matka zastanowcie sie nikt specjalnie nie usmierca czlowieka, takie rzeczy sie zdazaja poprostu bez przyczyny bog tak chcial i tyle