Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

jestem pod wpływem alkoholu ....

Polecane posty

nie piertol, ze nie chciaubyś pakiet dla S , który oferuję miłość, oddanie und wierność 😴 jestem dobrą czarownicą, także przemyśl sosen, przemyśl :classic_cool:

nie chce zadnych zaklec bo to nie działa : ) tak jak pisałem na meila wiec i juz tak nikt nie był tak blisko jak ty

Nie wiem heh... moze przez Twoje "psheciesh"itp No warto warto, o ile zdolasz sie doczytac co pisze:D O dziwo kilka dni tego osobnika tu nie bylo, a lubial wpadac pozna pora:D

chyba niestety udziela mi się również żargon kafeteryjny :P 😭 wiem, wiem taka stara, a taka głupia :O

spodobać to raz :P dwa to powstrzymać się od pisania do znajomych spoza kafe ;) kilka razy chyba nawet wpadłam :D dzięki Bogu, nikt się nie zorientował :D tylko ya jestem taka chora, żeby tu przebywać 😭 😴

No pewnie, ze jestem i nie mam powodow zeby sie srac. Powiem wiecej Mieszkam w samym centrum rzeszowa i pracuje w Mc Donalds:classic_cool: Znajdzcie mnie ofermy

wstydzić nie, aczkolwiek się nie przyznaję :P udaję grzeczną dziewczynkę z czystym sumieniem :classic_cool: chociaż najbliżsi już wiedzą o nałogu 😭

Gość pupencja namber łan
up:P😘