Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhdsf

znacie jakies smieszne kawały?

Polecane posty

Gość malinowa plywaczka 92
tak

jade po prkingu fact we mnie wjezdza na chama bo mysli ze ma racje a policjant do mnie na to ze brak mi kultury na drodze bo powinnam wyjechac do tylu i puscic tego pana pod prad

Gość ja ja ja ja
Przystojny Nigga jesteś zajebisty

Gość bhdsf
Przychodzi biały facet do baru, za barem murzyn. Facet prosi o wode. Murzyn nalewa mu wody, facet wyciąga dyche i mówi reszta dla pana. Barman sie u śmiecha, dziękuje a facet pokazuje na siebie i mówi: dla Pana powiedzialem! :):):)

Gość bhdsf
malinowa przykro mi... piłaś coś wcześniej?

Gość bhdsf
powiedzcie mi jaakiś smieszny kawał haaaalo

Przychodzi wampir do baru.barman pyta czy podać to co zwykle. No to wampir wyciąga zużytego tampona i mówi: - Nie, ja dzisiaj tylko herbatkę :O

Gość bhdsf
hahaha fuuuuuuuuuu:D

Gość bhdsf
ja chce jeszcze:D

Co robi blondynka na dnie oceanu? Czeka na walenie :O Coś mnie wzięło na blondynkowe suchary Dlaczego blondynka zmienia dziecku pampersa co 3 miesiące? Bo na opakowaniu pisze do 20 kg

nie, nie pilam, ale mam nowe postanowienie noworoczne- pierdo*****e znaki i zakazy bo w dupie cie i tak potem maja

Polak, Niemiec i Anglik znalezli się na bezludnej wyspie. No nie mieli co jesc, zatem postanowili, ze codziennie ktoś cos tam od siebie podrzuci i będą jesc. No, to pierwszego dnia Anglik obciął sobie nogę i zjedli. Drugiego Niemiec obciął rękę i zjedli. Trzeciego dnia Polak wyciąga pałę. Anglik się ucieszył: o, polska kiełbasa. Polak zaczyna wwalić konia i mówi: no to po jogurcie i spać A to dla tych, co nie przepadają za księżmi: Przychodzi laska do spowiedzi do młodego wikarego, ten pierwszy raz spowiada. No to ona mowi ze obciągała. Wikary mysli, kurde jaka zadac pokutę. No to idzie do zachrystii, pyta się ministrantów: co ksiądz proboszcz daje za obciąganie? Ministranci: po snickersie

Gość bhdsf
siedzi facet sam na bezludnej wyspie, dookoła żywej duszy. 200 m dalej druga wyspa peło dziewczyn, bawia sie, tańczą, piją wino. Niestety w wodzie pełno rekinów:) Po jakimś czasie facet spotyka żabkę, która obiecała ze spełni jego jedno życzenie, ale zastanów się dobrze - mówi, tylko jedno życzenie. Facet bez wahania wypala: pierdolnij mi tu mostek! Na to żabka wychylila lapki do góry, wygieła się w łuk - ale żeś kurwa wymyślił! :D

Gość bhdsf
z tym snikersem znam:D dobre!! Pewien facet chciał iść na polowanie, więc udal się do leśniczego po pozwolenie i pyta czy dostanie pozw na niedzwiedzia, leśniczy - Panie jakie niedzwiedzie zdurniał pan? No to może na sarenke czy jelonka?-pyta facet. To nie sezon na jelenie, co pan... To może jakiegoś zajączka??- pyta pokornie myśliwy. Na zajączka sezon zaczyna się za dwa miesiące, odpowiada leśniczy, ale moge dać panu zezwolenie na rumuna. Facet zaciera rączki, z braku laku to i rumun dobry:) Idzie na miasto na polowanie, zaczaił się przy smietniku, zauważyl rumuna grzebiącego w smieciach... wycelowal, wymierzyl, Pach! Rumun martwy, a tu nagle policjan wychyla sie z za rogu zaciera lapki i mówi; OO będzie mandacik! Mysliwy ale jak to mam pozwolenie! -ale nie przy paśniku, nie przypaśniku! :D

Gość bhdsf
chrupek daj jeszcze jakies:D

Jasio przychodzi do taty i pyta: - Tato co to jest polityka? - Polityka synku to kapitalizm, ja jestem kapitalizm bo ja zarabiam, twoja mama to rząd bo rządzi pieniędzmi, dziadek to związki zawodowe bo nic nie robi, pokojówka to klasa robocza bo sprząta i pracuje, ty synku jesteś ludem bo tworzysz społeczeństwo, a twój mały braciszek to przyszłość. - Tato ja się z tym prześpię i może zrozumiem. Jasio poszedł spać.W nocy budzi go płacz małego brata, który zrobił w pieluszkę. Jasio poszedł do pokoju po mamę, ale nie mógł jej obudzić, więc poszedł do pokoju pokojówki. Wchodzi, a pokojówka zajęta z tatą, a przez okno zagląda dziadek. Jasia nikt nie zauważył, bo szybko wyszedł, wrócił do swojego pokoju uspokoił braciszka i poszedł spać. Rano Jasio wstał i zszedł na dół. Tato mówi do niego: - No i co Jasiu już wiesz co to jest polityka? - Tak tatusiu wiem - Kapitalizm wykorzystuje klasę roboczą, związki zawodowe się temu przyglądają podczas gdy rząd śpi, lud jest ignorowany, a przyszłość leży w gównie. To jest polityka tatusiu.

Mogą być o murzynach? Klasyk: czym się różni murzyn od opony? jak na oponę założysz łańcuch to nie zaczyna rapować Jak się nazywa seks murzyna z blondynką? Wciskanie ciemnoty Jadł murzyn czekoladę, tak mu posmakowała, że zjadł aż do łokcia Jak robi kot? miau Jak robi pies? hau Jak robi krowa? muu Jak robi Rom? Rom nie robi

Gość bhdsf
hahaha rom nie robi:D dobre jeszcze jeszcze

Przychodzi blondynka do baru i mówi: poproszę orange jiuce jabłkowy :O Przyhcodzi mały murzynek do mamy i mówi: mamo ejstem głodny. Matka daje mu cyca i mówi: tylko nie odchodź daleko.

Wiecie kto wymyślił triathlon? Cyganie, bo na basem piechotą, a z basenu na rowerze Żeby nie było, żem rasistka:classic_cool:

Córeczka do mamy: -Mamo, daj mi ciasteczko Mama: sama sobie weź córeczka; mamo, ale ja nie mam rączek :( Mama: Nie ma rączek , nie ma ciasteczka :D

Gość bhdsf
tez nie jestem rasistka a kawaly takie najlepsze:D