Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikt950

zycie jest istnym pieklem blagam popmozcie mi

Polecane posty

Blagam czy jest ktos kto moze pomuc moje zycie zamienilo sie w pieklo to okropne bylem dobrym czlowiekiem pzez dziewcyne i jej rozdzciwstalem sie zly mam dosyc blagam pomozcie mi jestem potworne zalamany :( gg 32929594 wybaccie za ortografie nie pace juz nawet jak pisze jestem w takim stanie

Gość mozemy pogadac o
po kolei prosze

purtora roku temu poznalem dziewczyne zakohalem sie wniej ona we mnie tez:( na pocotku obydwoje bylismynie smializawsze sie ukrywalismyaz pewnego dnia z jej rodziny skapli sie ze kogos ma i zaczeli mnie scigac ze mam zerwac z nia a my dalej spotykalismy sie w ukryciu az wkacu ja zaczelem robic sie zly agresywny zaczolem jej klnoc codziennie wkurwiam sie o byle gowienko a teraz zas jej rodzice zrobili wojne jej ojcec jest alko teraz ona nie moze wychodzic tyle co z psemna 5 minsie zobaczymy i tyle a reszte to tylko piszemy sms i przez gg i tyle mam dosyc juz nwm co mam z soba zrobic mamochote zginac :( raz mnie cos bolia pochwilijestem zly i klne mam potworna hustawka nastroju onzmienia misie co kilka min nwm co mam juz zrobicze soba i sory za bledy:(

zresta ona tez pisala ze chcesiezabic przed chwila "wydarla na mnie pyska" przez gg ze to niby pzezemnie wszystko chwile popisalismy jeszcze a teraz pzestal pisac nwm co z niajest nwmco mam zrobyc ne mam jakzadz nic nwm

to faktycznie rodzice piecze trzymaja , nie wiem jak ci pomóc co doradzic , czemu jej rodzice cie nie lubia ?

najlepiej jakbys wlączył sobie swoją ulubioną nutę i się położył , ochłonął ,jutro na chłodno bez emocji pomyślisz

TZN OJCIEC ALKO JEJ MATKA CHCE JA WYPUSCIC ZE MNA ALE ON TWARDU ZAKAZUJE JEJ WYSC GDZIE KOLWIEK

jak byssie wcielil/a we mnie to bys sie zucila z oknazreszta ja nwmnwm czemujeszcze sie nie zabilem

poprostu mam dosyc tego piekla ale ja ja poprostu nie umie bezniejzyc ale pzez te nerwy pzestalem jaszanowac

i nadodatek jestem sam moja dzewczynazle sie czula i miala mysli samobujce a tera pzestala pisac potwornie sie martwie

ja ciebie rozumiem ,chociaz jestem sporo sporo starsza , mam syna o 5 lat młodszego od ciebie i wiesz szkoda mi ciebie ,tej dziewczyny że macie takich restrykcyjnych rodziców ,ale jakieś okna itp to nie wyjście . Trzeba wymyślić co innego .

hmm mysleei mysle dziewczyna ma w domu pieklo w sumie ojciec pijaka oproc tego nigdze jane wypusca aninasektyle co z psem klnie po niej bije itp

to znaczy to tylko jej ojciec moi rodzice nic nigdy niemieli nic do tego a jej mama od niedawna tez zmienilazdanie chcąsie wyprowadzic od ojca ale nwm czy sie uda to

Jeszcze tylko dwa lata i będziecie mogli sie na luzie widywać . a jak się nałykacie tabsów czy inne tematy to dopiero będziecie mieli karcer w chatach .

o i tego tez wlasne mam dosyc calycas muwi mi dzewczyna ze jakos to pieklo do 18 ale ja juz to rok znosze ale teraz zaczyna sie wszystko pieklo nerwy potworny bul problemy klutnie :( tego sie pzetrwac nie da

w tym sie zyc nie da ne umie pzez to okazywac uczucia odczuwac je nie umie sie naprawiczawsze bylem dobrymczlowiekiem to mnie zniszczylo a teraz ona powiedziala ze to ja jązniszczylem ze to tylko moja wina:(

da się da ,człowiek przetwa bardzo dużo ,chociaz teraz masz wrazenie ze to koniec swiata .Twojego swiata . a pokaz im wszystkim i sobie że dasz radę (dacie oboje) , bedzie jak w reklamie mastercard - ich miny za jakiś czas -bezcenne

tylko nawet jak by to sie ulozylo nwm jak mamsiezmienic bo codziennie tylko po niej jade o byle gowno krzyce dre sie klne po niej calymi dniami nie umie tego zatrzymac a chce bardzo chce:( ajest tylko gozej

nikt950 jak masz fajnych rodziców powiedz im co czujesz , poważnie ci radzę , ja wiem że to "starzy" i w ogóle ale my rodzice jesteśmy po to by pomagac rozwiązywac takie problemy .Moze twoj ojciec przemówi do rozumu temu tyranowi ,moze twoja mama uspokoi twoje nerwy i sie wyciszysz . Ja tymczasem uciekam i 3mam kciuki zeby było ok . :) Uszy do góry !

Gość gosciniec13
spróbuj tego facebook.com/pages/Lollipop/275327542515829

Gość gosciniec13
może to przekona jej rodziców?

Gość onawi
nie panikuj chlopie,masz 16 lat ,wiesz ile jeszcze razy bedziesz sie chcial zabijac o dziewczyny....a jak cie nerwy ponosza to nie ublizaj tylko machnij 50 pompek az ci nerwy przejda