Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Disco Forever

mam problem ehehe

Polecane posty

Gość Disco Forever

zapraszam tutaj - http://discoforever.blog.onet.pl/ . to dopiero początki ale obiecuję - będzie śmiechowo :D pośmiejmy się z Niecika. :) zapraszam serdecznie ;*

ty sie nie śmikej z niecika bo on robi furore na sylwka w krakowskim aqa parku , już nie ma ponoć miejsc , wjazdówy poszły w iście rajdowym tempie :D:D

Gość Disco Forever
hahahha, pewnie bilety za darmo, ja bym grosza nie wydała na króla wiochy :D.

hehe nie wiem ,ale chyba 150 zyli wjazd , tez bym nke poszła ,ale na wodnego sylwka owszem ,gdyby np hey był

nie szkoda sam bym poszedł chodz słucham rocka to dla tych napalonych dziewczyn bym sie skusił

Gość Disco Forever
taaa one by cie miały w dupie bo by był tylko Niecik i Niecik... masakra tez bym sie przeszła ale z jajkami i pomidorami żeby mu walnąć w ten krzywy ryj, a że 150 zł to nie wierze, chyba ktoś musi mieć nieźle zlasowany mózg żeby tyle kasy wydać na takiego disco-frajera, to już lepiej jakiś Boys czy Toples lepsze niż ten idiota

ale powiem ze na reklamie wystroił sie gość widziałem dziś koło parku aż 8 razy tamtędy jechałem dziś

NO MAJĄ NASRANE W TYCH ŁBACH , PAMIĘTAM JALK BYŁ W KRAKU MEZZO CZY JAK MU TAM ,TEN OD SWIUECENIA MILIONÓW MONET , WJAZD BYŁ CHYBA PO 60 ZŁ I MAŁOLATY POLAZŁY . A JAK BYŁ HEY PÓŁ STADIONU BYŁO PUSTE

hehe no nie nie , ja mam dość specyficzny gust , gustuje w poezji spiewanej , w rocku , filmowej itp klimaty ,oo ale i hip hopowe niektóre mi podejdą

no co ty ,przecie już tam biletów nie ma , jakby to być mogło że fanka i dopiero by się w cenach orientowała :D

myślałem że już zakupilaś wcześniej wiec z tąd te obawy ( nie do pomyślenia Kraków i taka muzyka)