Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jezdzijdzie

mam w domu mohera, psychicznie wysiadam ...

Polecane posty

Gość to jezdzijdzie

Ludzie mojaj babcia pierwszy raz spedza z nami swieta (dziadek niedawno zmarl), wiedzialam ze jest bardzo pobozna, ale to co ona robi to to zakrawa o jakis fanatyzm religijny ;/ jest tutaj od wczoraj, a juz w naszym domu slowo: bog, jezus, matka boska i jozef - padlo w ilosciach rekordowych ;/ non stop gada o kosciele, opowiada o ksiezach jacy to dobrzy, nie da nic na nich powiedziec, robi sie wtedy agresywna;/ modli sie co chwile, rozaniec to ma przy sobie 24 h na dobe. non stop go odmawia, trzeba byc wtedy oczywiscie cicho ;/ oprocz rozanca co jakis czas kleka i sie modli pol godziny. dzisiaj sie na mnie wydarla bo polazlam pasterke ze znajomymi i ja nie wzielam ... zaraz idzie z rodzicami na msze. juz teraz sie pytala o ktorej bedzie msza jutro ;/ Serdecznie to mam jej dosyc ;/ czuje sie jak w zakonie ;/ TYPOWY MOHER ;/

Gość ciamcia
oj oj tam, babcia wyjedzie i bedzie spokoj. Ja mieszkam w domu z mama, ktora mieszka na parterze a ja na pietrze. O 6 rano spiewa piesni religijne (im glosniej tym lepiej), rozaniec tez glosno odprawia. W lecie spac nie idzie rano, bo okna otwarte,a pluca mamuska ma zdrowe :D

Gość Kotek331
Lepsze mohery jak pedalstwo

Gość fąfafine
to moja teściowa jest gorsza , fanatyzm rydzykowy jest większy i mojej nie pobijesz przy stole wigilijnym gadała jak ruscy terroryści wysadzili samolot w Smoleńsku i że przy sekscji zwłok Wassermana znaleziono proch od granatów najgorsi są żydzi, komuchy i masoni podczas wigilii włączone radio maryja odmawia rozaniec i modli się ciągle wydziera się jak ktos ma odmienne zdanie albo poglądy radio maryja gra cała dobe w domu 24 h/ 24 h, płaci, wysyła kase rydzykowi co miesiąc więc moja jest większą fanatyczką, wręcz nazwałabym Talibem katolickim

Gość odmóżdżone mohery
szczerze wspólczuję,ja mam taki okaz 200 km od domu,ta to potrafi pieprzyć o kościółku i rydzolu nawet przez telefon,hahahaa

Gość chyba gejów wolę
Kotek331 Lepsze mohery jak pedalstwo i tu się mylisz,tych to aż tak dużo nie ma i się z tym nie afiszują tak jak te rozwydrzone ,nawiedzone mohery

Gość to jezdzijdzie
w dodatku gryza mnie ubraniowe wszy

Gość hellenka z okkienka
talibem:D

Gość ptasiek nastroszony
polactwo -robactwo pierdolone by było naprawdę tolerancyjne i nowoczesne to musi być bite a nie proszone. jebane zabiedzone pały miast się swoim życiem zając to się wpierdala w życie innych wiąże się w koalicje przeciw komukolwiek i opierdza własnymi smrodami by ukryć swoje wady. pięty se doszorujcie i się domyjcie , jak będziecie doskonali to może nabędziecie praw by oceniać kogokolwiek a tymczasem polactwo -robactwo bezzebne mordy w kubeł

Gość i wielkie dzięki
jesli kawka bez smrodu kadzidła,to bardzo proszę

Gość hellenka z okkienka
nawet nie wiecie ile te babki wymadlaja wam łask w niebie

Gość ptasiek nastroszony
bez honoru i godności zabiedzone bydło polaczkowe gdy bieda i brud i patologia to trudno o honor i godność , jak się kogoś nie akceptuje i nie lubi to się NIC OD NIEGO NIE CHCE! NIE KORZYSTA SIĘ Z JEGO DÓBR PRZEZ NIEGO WYPRACOWANYCH.

Gość Szymuś
Słabego charakteru jesteś. Gdybyś była silna, to takie rzeczy nie ruszałby Cię.

Gość ty od wymodlenia
a co ty taka oswiecona ? Bog do ciebie przemowil ?

Gość nie pije na zdrowie
bardzo fajna ta kawka,zaraz przesyłam dyżurnej gnidzie na najblizszą parafię

Gość hellenka z okkienka
ano:)

Gość KONSEKWENTNA10001000
wytrzymaj;)...

Gość mikikun
Polska biedna będzie Polską słabą http://www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=28662 Szokujący wywiad z maklerem Alessio Rastani w BBC - 26 IX 2011 [Napisy PL] http://www.youtube.com/watch?v=Q-EGHe6W15U Piotr Kuczyński, analityk giełdowy twierdzi, że w tym, co powiedział rzekomy makler jest dużo prawdy: - Prawdą jest to, że na pewno bardzo wielu maklerów czekało na takie zamieszanie, jak to teraz, bo na nim można bardzo dużo zarobić - tłumaczy. Jego zdaniem mężczyzna nie pomylił się też bardzo w kwestii "namaszczenia" banku inwestycyjnego Goldman Sachs na instytucję panującą nad światem. - Goldman Sachs jest niewątpliwie najpoważniejszym bankiem inwestycyjnym, a ponieważ cały sektor finansowy rządzi teraz światem, to można powiedzieć, że Goldman Sachs jest w tym świecie królem.

Gość ola z na wspólnej
do autorki tematu gówniaro mam ochotę dać ci porządny wpier*****! zero szacunku dla starszych może i twoja babcia jest pod wpływem tego sekciarza rydza ale to nie znaczy że możesz się tak o niej wyrażać - nazywać swoją babcię moherem - dno

Gość a ja cos powiem
ola z na wspólnej do autorki tematu gówniaro mam ochotę dać ci porządny wpier*****! zero szacunku dla starszych ale glup[oty piszesz.....po prostu dziewczyna nazywa sprawe po imieniu i nic dziwnegoi, ze przeszkadza jej zachowanie babci. Ja tez bym sie denerwowala, gdyby moja babcia mowila o ksiezach same superlatywy i stawala sie agresywna gdybym ich skrytykowala. A to dlatego, ze pracowalam w dpsie ze starszymi osobami ( prowadzonym przez siostry zakonne ) kocham starszych ludzi, ale zdarzaly sie wlasnie takie rpzypadki jak babcia autorki. Gdybys tylko powiedziala cos o rydzyku zlego chociaz jedno slowo to zostalabys wyzwana od diablow, zydow ( jakby babcinki nie wiedzialy ze Jezus pochodzil z rodziny zydowskiej - ale coz ) wyslancow szatana i najchetniej to by sie na Ciebie z piesciami rzucily. I tez caly czas na kleczkach, z rozancem...niby takie pobozne a zatruwaly zycie wsyztskim dookola nawet innym mieszkancom dpsu. skoro nawet inne starsze osoby nie mogly ich zniesc to co dopiero mlode osoby, ktore nie boja sie wyrazic swoich pogladow? Oki szacunek szacunkiem ale nie popadajmy w skrajonosc.

Gość ola z na wspólnej
może dziewczyna nazywa rzeczy po imieniu ale mam wrażenie, że wogóle nikt nie myśli dlaczego tak się dzieje babcia zaraz sobie pojedzie i znowu będzie sama - myślę, że większość ludzi starszych popada w takie skrajności ponieważ zostają sami i trochę się gubią w tym świecie nastawionym na konsumpcję ( wiadomo jakie są emerytury ), kult młodości i wszędzie jeszcze to wyuzdanie i seks starsi szukają jakichś wartości wiedzą też, że ich koniec się zbliża jedyne miejsce jakie dla siebie znajdują jest w kościele do rolusiakrak wiem że święta to czas dawania - ale ja wolę brać a daniel musi jeszcze poczekać ;)

Gość ola z na wspólnej
lubię w dupę

Gość ola z na wspólnej
12:49 to podszyw