Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antynarkotyki

mam ćpunke w mojej grupie na studiach

Polecane posty

Gość szejk25l
znam 3 panny z filologii również, ich cel życiowy to znaleźć bogatego faceta, i żeby mogły siedzieć w domu, i opiekować się dziećmi, i po co im te studia, ja się pytam gdzie są rodzice.....

Gość antynarkotyki
no to co w zamian jak tak na mnei naskoczyłyście? pozwolic jej sie zacpac?

ehh to calkowicie kierunek nie dla mnie w takim razie :) ale takich dziewczyn też pare znam chociaż z innych kierunków studiów..

Gość szejk25l
ja myślę, że można iść na filologię, ale hobbistycznie, a podstawa to kierunek, w którym będziemy mogli się rozwijać zawodowo, a co za tym idzie zyskać dobre warunki pracy i płacy, ja przykładowo bardzo lubię historię, ale co ona mi da w przyszłości, niewiele dlatego poczytam sobie do poduszki i może w przyszłości zrobię sobie zaocznie papier by mieć tylko i wyłącznie dla swojej zachcianki, tak to wygląda, takie jest życie.

Spróbuj się z nią zakolegować o ile ci na to pozwoli, w co wątpie. Pozatym JAK SAMA NIE ZECHCE TO NIKT NIE POMOŻE !!!! wątpie aby zależało ci na jej zdrowiu ale napewno nie pomoże wkręcanie się w jej sprawy i tylko dlatego że na studiach jest lepsza niż ty nienawidze nieszczerych intencji

Gość antynarkotyki
a wy co studiujecie?

Gość ola z na wspólnej
najlepsi pisarze i piosenkarze to też ćpuni

Poeci umieją łączyć uzależnienie od używek z praca jak nikt inny i trzeba ich za to szanować.