Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka z Sieradza

Czemu ja zawsze , co roku dostaje Dove i rajstopy ?

Polecane posty

Gość Jolka z Sieradza

Co roku dostaje zestaw Dove i rajstopy , to jest już wkurzające !!!

Gość Jelito
Zakładaj Jolka rajstopy i nie wybrzydzaj !

Gość szikita
cóż przykro mi,może następnym razem zasugeruj bliskim o czym marzysz

Nie martw się ja raz dostałem kulki analne, wyobrażasz sobie moją konsternacje gdy w rodzinnym gronie rozpakowałem ów podarek? :o

Gość Lotus_
Myrevin nie wkręcaj:D:DPoważnie?

Gość Sciroccco
Chmm no właśnie.Mnie też zdziwiło to co napisał Myrevin.Tzn zdziwiło mnie to że był rzekomo "skonsternowany":classic_cool:

Gość Myrevin[nl]
O tak!Byłem nie tylko mocno skonsternowany ale i głęboko wzruszony.Wzruszony tym iż ktoś potrafił tak doskonale trafić w me potrzeby😭🌻:classic_cool:

Gość ola z na wspólnej
głowa do góry - nie jest tak źle większość ludzi narzeka na skarpety w prezencie :) w tym roku granatowe - i znowu z bałwankiem

ja w tym roku zaznaczyłam mamie, jak znowu dostanę gatki i rękawiczki, to gwiazdki nie przyjmuję i zaniosę do kościoła. dałam 3 najpilniejsze mi rzeczy, o dziwo dostałam, to co chciaam. i wszyscy kurna zadowoleni. a Macierz od rana biega nowej bluzce z new yorkera i smaży ryby wypsikana versace :classic_cool::D

Gość taaa co udaje że wie wszystko
zbanowane Kciukiem....to co masz w nadgarstku mnie przeraża ...serio:D:D:D

no ciarki mnie przelecialy jak looknełam;) No cóż..kazdy ma fobie lub jakies dziwactwa...ja na przykład licze schody:) zawsze...i wszędzie, tylko na ruchomych mam problem:)

Gość hyught6
hahahah, dostalam to samo..tyle ze wiecej rajstop i rozne rodzaje kosmetykow :D i jeszcze inne rzeczy.

Gość swddwd
laska, w ciebie nozami rzucali, ze masz takie brwi? ;ooooooooo straszne

nerwica natręctw? możemy sobie ręcę podac. też mam pierdolca z liczeniem, sprawdzaniem, nie deptaniem w przeciecie na chodnikach itp no i kolczyki:D brwi już zapuszczam -powiedziano już zostało, że mam kurwniętą kosmetyczkę, kupiłam już plastry i sama sobie zrobię:D

jem też różne rzeczy w dziwny sposób...wszystko rozkładam na czynniki pierwsze. Rogalik z czekoladą- najpierw ciasto obgryzam potem czekolada;) licze tez pasy na przejściu dla pieszych:) guuupie... Zamiast plastrów Ty weź se pęste kup.

Gość Trele Morele 2012
taaa co udaje że wie wszystko zbanowane Kciukiem....to co masz w nadgarstku mnie przeraża ...serio To co Kciukiem ma na ręku nie jest tak przerażające, jak fakt, że ona podobno zjada małe dzidci 😭

pęsety nie mam, bo od zawsze brwi u osmetyczki robilam. boję się, że sama znowu źle zrobię. LBO POSZUKAM JAKIEGOŚ RENOMOWANEGO SALONU. zawsze mi się wydawało, że są w porządku, a tu zonk:D

może tylko do zdjęcia sie tak "potargały":D;)

Gość Trele Morele 2012
hyught6 hahahah, dostalam to samo..tyle ze wiecej rajstop i rozne rodzaje kosmetykow i jeszcze inne rzeczy. Dobra dziewczęta. Zakładajcie rajstopy na dupcie i róbcie sesję zdjęciową i wstawcie tu. Chcę popatrzeć na wasze zgrabne nogi i seksowne tyłeczki w cienkich rajstopach :) MI też się jakiś prezent w świeta chyba należy? :P Dodam, że byłem w tym roku bardzo niegrzeczny :classic_cool:

Gość ja dałem żonie tysiaka
na prezenty dla mnie i córki. córka dostała rolki (kurwa w zimie!) a ja czekoladę z orzechami :O jeszcze mi cholera większość zżarła 😭 ja robię w delegacji i kupowałem osobno, córce książkę kult biała księga i stówę (lubi kazika) a żonie srebną branzoletkę, chociaż córka postarała się i dostałem valis dicka wydanie rebisu :)

Gość egzotyczna2222
ja dostałam wibrator hehe serio

Gość Jolka z Sieradza
No , ale ja rok , w rok dostaje rajstopy i zestaw Dove !