Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urbisam

Ryba po grecku

Polecane posty

Gość urbisam

czy do ryby po grecku do tego sosu z koncentratu dodaje sie cukier, i sok z cytryny(mysle ze sok juz nie bo koncentrat i tak jest kwasny),no ale nie wiem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość urbisam
i czy fikety dp smazenia panieruje sie tylko w mące??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość cukru i cytryny
dodaje się - sos ma być słodko-kwaśny, więc trzeba to zrobić na wyczucie wg swojego smaku. A co do ryby - to ja zawsze rybę obtaczam tylko w mące - ale każdy robi, jak uważa.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość urbisam
ale po co cytryna skoro koncentrat jest kwasny wiec soso bedzie od koncentratu kwasny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość cukru i cytryny
dlatego piszę - wg własnego smaku. Jeśli uznasz, że jest już wystarczająco kwaśny - to nie musisz dodawać cytryny.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×