Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawystydzona

oddawanie moczu po-u niej

Polecane posty

Gość zawystydzona

Wiadomo, że facet po stosunku często udaje się do toalety. Czasem ze względów medycznych, a czasem bo.. bo tak. Od niedawna zauważyłam ze ja sama po intensywniejszych pieszczotach myślę tylko o tym, żeby nie wiem.. zapragnął sobie chociaż herbaty zrobić bo tak po prostu głupio mi wstać, podziękować i szmyrgnąć do łazienki.

Gość zawystydzona
nie, jak w temacie.

Gość też myślałam o tym
ale wiesz przeczytałam kiedys i ogladałam jakis filmik, i tak było wytłumaczone że jak kobieta po seksie czy po intensywnych pieszczotach chce isć do toalety tzn że kobiecie było dobrze, że mężczyzna osiągnął zamierzony cel, to taki sygnał że kobieta dostała tego oczekiwała, nie wiem mam nadzieję że zrozumiałaś o czym napisałam

Gość zawystydzona
zrozumiałam.. dzięki.;)

Gość też myślałam o tym
to super, pozdrawiam

nie ogladalem zednych filmow nie wiem dlaczego mialoby to ciebie krepowac ze chce ci sie siku przeciez to do ciebie nie zalezy pozatym mozna sie wyskiac przed

Gość też myślałam o tym
ja trochę wiem o tym temacie, powód.... myślałam ze coś est nie tak, gdy przed zbliżeniem zaraz byłam w łazience, to zaraz po znów chciało mi sie do wc, i zaczęłam szukać informaci, i sie dowaiedziałam ze to całkiem normalne a nawet wskazane, bo to dowód ze seks był udany i mąż jak mi sie nie chciało do łazienki zaraz po to pytał czy cos było nie tak...i rzeczywiscie nie byłam do końca zaspokojona, a jak mi sie chciało do toalety to byłam zaspokojona w 100%

Gość po seksie
to nawet NALEŻY się wysikać żeby bakterie z cewki moczowej wypłukać, które się tam mogły dostać podczas intensywniejszych pieszczot. Ja nie wiem co to za maniera żeby nogi przed facetem rozkladać bez zażenowania a wstydzić się wstać z łóżka zrobić siku :D To strasznie wypaczona wstydliwosc :o