Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewedeltruskawkowy

Jak delikatnie ostudzic zapal chlopaka?

Polecane posty

Gość ewedeltruskawkowy

Mam kolege ktory coz, dla mnie jest jedynie kolega, ale on definitywnie chce wiecej. bardzo go lubie naprawde, i na przyklad glupio byloby mi odsuwac chamsko jego reke kiedy mnie gdziestam obejmie czy cos, ale z drugiej strony wiem ze wtedy wyrazam na takie rzeczy "cicha zgode". jak delikatnie sprawic zeby pokapowal sie ze dla mnie jest po prostu kolega i raczej nic z tego nie bedzie? pomocy :(

Gość po prostu mu to
powiedz. sytuacja będzie jasna i klarowna.

Gość ewedeltruskawkowy
no ale ja nie wiem jak i kiedy, i co powiedziec zeby sie nie wyglupic :( badzmy przyjaciolmi? ja nie chce stracic z nim kontaktu czy cos, tylko po prostu wolalabym zeby to wszystko dzialo sie troche hmmm wolniej. jest bardzo fajny ale ja mam zlamane serducho po kims innym i narazie nie moge patrzec na facetow :( a tu on sie napatoczyl

Gość po prostu mu to
powiedz. miło ale stanowczo. nawet nie wiecie ile złego dziewczyny robicie postępujac tak jak pytająca.

dokładnie, musisz mu to delikatnie i stanowczo powiedzieć.Skrzywdzisz go i będziesz miała do siebie pretensje jeśli tego nie zrobisz. A wiem to z własnego doświadczenia.