Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość survivalowa podróżniczka

czeczenia , syberia,czarnobyl -- inne

Polecane posty

witam , dodaję wątek w tym dziale bo wydaje się najodpowiedniejszy. Chciałabym poznać i podyskutować z ludzmi których pasjonuja nietypowe podróże . Nie interesuja mnie **** hotele ,drinki ani zwiedzanie z przewodnikiem. Pasjonuja mnie miejsca zapomniane , naznaczone historią . W realnym świecie nie znam osób podzielajacych moje pasje stąd postanowiłam napisać. Jeszcze nie byłam w żadnym z miejsc wymienionych w tytule ,jest zima przełom 2011/2012 ,do wakacji zostało pół roku . Marzę by zebrać ciekawą ekipę 25-40 l i wyruszyć na prawdziwy survival , kaukaz ? syberia , bajkał ? koleją transsyberyjska czy moją wysłużoną rav4 ? ,a może inne pomysły ? Czekam na wpisy i pozdrawiam!!

Gość ho ho ho
A przyjmiesz do ekipy sprawną fizycznie i pogodną panią po 50-tce? :) W podróży po Syberii (oj, chciałabym, chciała!) przydać sie może moja dobra znajomość języka rosyjskiego.

survivalowa podróżniczka a czemu nie :) znam pare osób w Twoim ( no to bruderszaft :P) wieku i świetnie się z nimi dogaduję .

Gość ho ho ho
Szkoda tylko, że innych zainteresowanych podróżą (choćby nawet palcem po mapie:D) nie udało się tu spotkać...

Gość ho ho ho
Chociaż, gdyby wyjazd okazał się realny, to sądzę, że skaptowałabym też córkę i zięcia (jego z kolei intryguje Czarnobyl).

ho ho ho wszystko jest realne ,ja jak najbardziej realnie podchodzę do tematu. niech temat wisi ,wierzę że są ludzie których nie bawi drink z palemką i 2 dolce napiwku dla brunatnego pokojowego :D Tymczasem pomyślałam też o długim majowym weekendzie ( niby do niego daleko a jednak..) i bieszczadzkiej dziczy . Tylko namiot , miejsce daleko od cywilizacji , za pożywienie - złowione ryby i zebrane grzyby . Return too nature !!!

Gość fvhgjkk
jedzcie jedzcie pare kurev mniej bo nie wrucicie z tamtąd hehe

proszę osobę o nicku z przypadkowych liter o opuszczenie tematu .Dziękuję .

Gość Russian Girl
Rowniez chetnie odwiedzilabym te miejsca, niestety na razie funduszy brak. Biedna studentka jezyka rosyjskiego ;p Mam nadzieje, ze kiedys uda mi sie zobaczyc Syberie

ja też nie mam zbyt wiele kaski , oszczedzam powolutku , jak coś to zapraszam !

Gość trochę starsza niż świat
Zrealizowania planów podróżniczych w 2012 roku życzę sobie i wam! :) Wspaniałych podróży i niezapomnianych wrażeń!

dziękuję za życzenia ! i wzajemnie ,tyle że razy dwa :):)