Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemogę zapomnieć o byłej ;(

niemogę zapomnieć o byłej ;(

Polecane posty

Gość niemogę zapomnieć o byłej ;(
To był mój ostatni post ..Wystarczy tego...Jak ktoś chce coś jeszcze napisać to niech sobie pisze ja dziękuje za wysłuchanie bo to mi było najbardziej potrzebne. Jak świat światem nie ja jeden tak mam. Jak któraś chce pogadać sobie prywatnie to zapraszam uwierzwsiebie2012@o2.pl Dla mnie KONIEC TEMATU POZDRAWIAM

Gość nana_nena
napisałabym że ciekawe, acz mało przekonywujące i nieszczere , trochę przekoloryzowane,

Gość ja z kolei chciałabym
napisać do NIEGO, tylko nie mam odwagi... bo to ja go rzuciłam :/

Gość Mały1234
ja już 2 lata nie mogę zapomnieć o byłej i nie mogę ułożyć sobie z kimś innym życia da się to jakoś z pamięci wyrzucić żeby normalnie funkcjonować ?

Gość gość
To zadzwon do niej i zobaczysz czy jest tobą zainteresowana .Niepewność jest najgorsza.

Gość gość
Po 4 latach razem mój facet zostawił mnie dla mojej koleżanki….ból cierpinie i upokorzenie w jednym. Stwierdził że z nią jest dużo bardziej szczęsliwy. Myślałam że zeświruje. Cały czas się obwiniałam i zastanawiałam co ze mną jest nie tak, co zrobiłam źle. Nie dawałam rady i musiałam go zdobyć ponownie. Posunęłam się do zamówienia uroku miłosnego z http://urok-milosny.pl. To była moja ostatnie nadzieja. I w końcu wrócił na kolanach. Teraz znowu wstaje co dzień uśmiechnieta.

Gość gość
Mój eks, który mnie zostawił dla innej z która szybko po tym jak mnie wyrzucił ze swojego życia doczekał się dziecka od 5 lat do mnie pisze że za mną tęskni, że jestem mu bliska. Spotkałam się z nim po ok. 5 latach spotkaliśmy się i stwierdził, że go z tamtą dziewczyna oprócz dziecka nic nie łączy. Dziewczyny faceci to skończone głupki.

Gość gość
ja mam opsesje pomad 3 lata i dalej bul