Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda o prawiczkach

prawiczki nigdy nie będą szczęśliwe bo lubią się zadręczać i nie robią nic

Polecane posty

Gość po co mi dziewczyna skoro
oczywiscie ze sie da , smiesza mnie takie osoby jak "Darker to nolajf" ktore usilnie probuja mi wmowic ze potrzebuje laski . Po co ? na co? by mnie ludzie akceptowali ze jestem taki jak wszyscy.

Gość Darker to nołlajf
normalni ludzie łączą się w pary, albo chociaż są singlami ale aktywnie uprawiajacymi seks, wy jestescie jacys popierdoleni 🖐️

Ale ja nie chce byc normalny jak ta cala szara masa ktora widze na ulicach, zawsze staralem sie wyrozniac i chyba mi sie udalo. I nie chodzi tu o aspekt posiadania laski 🖐️.

NIENAWIDZĘ SŁOWA, "NORMALNY". I W MNIEJ WIĘCEJ W KAŻDYM ASPEKCIE ŻYCIA STARAM SIĘ MIEĆ ODMIENNE ZDANIE OD "NORMALNYCH" LUDZI. Wiem, ze jjak to to powiedział jeden z przedmówców,"jestem jakiś popierdolony", ale wolę to niż być "normalnym" człowiekiem, który POWIELA POGLĄDY INNYCH NAWET SIĘ NAD NIMI NIE ZASTANAWIAJĄC GŁĘBIEJ. I nie chodzi tu o kobiety, bo bym poruchał chętnie.

Nie ma co się oszukiwać wszystkie prawiczki które mówią ,że wystarcza im masturbacja, w głębi duszy porządnie przerżnęli by jakąś dziewczynę. Ale niektórych sytuacjach lepiej się na to nie nastawiać, tylko okryć się pancerzem ochronnym, żeby nie wystawiać się na cierpienie i upokorzenie.

Dokladnie gdy widze ludzi ich zachowania rozmowy to czuje sie jakby bym w matrixie wszytko jest constant. Dzien dzisiejszy niczym sie nie rozni od wczorajszego. Nie mam zamiaru brac udzialu w takim cyrku.

NO własnie , nie rozumiem ludzi którzy nie mogą przeżyć że ktoś nie uprawia seksu skoro oni zmieniają kobiety, kiedy im się zechce, a nakłonienie jakiejś do seksu to jak dla mnie powiedzenie "cześć". Niech sie zajmą sobą jeżeli są tacy wspaniali i niech wypierdalają.

Gość ojdanaodsamegorana
''NIENAWIDZĘ SŁOWA, "NORMALNY". I W MNIEJ WIĘCEJ W KAŻDYM ASPEKCIE ŻYCIA STARAM SIĘ MIEĆ ODMIENNE ZDANIE OD "NORMALNYCH" LUDZI. Wiem, ze jjak to to powiedział jeden z przedmówców,"jestem jakiś popie**olony", ale wolę to niż być "normalnym" człowiekiem, który POWIELA POGLĄDY INNYCH NAWET SIĘ NAD NIMI NIE ZASTANAWIAJĄC GŁĘBIEJ.'' rozbawiłeś mnie :P starasz się mieć inne zdanie by być innym czy je masz bo tak myślisz?zastanawiasz się nad tym co piszesz?

ojdanaodsamegorana rozbawiłeś mnie starasz się mieć inne zdanie by być innym czy je masz bo tak myślisz?zastanawiasz się nad tym co piszesz? Cieszę się , że cię rozbawiłem. Nie nie zastanawiam się nad tym co piszę, piszę to co myślę a, nie myślę nad tym co piszę. Sam już nie wiem, w większości mam inne zdanie bo tak myślę, ale często mówię ludziom po prostu na przekór.Taka już moja natura, po prostu chcę być "inny", dla mnie to komplement.

"NO własnie , nie rozumiem ludzi którzy nie mogą przeżyć że ktoś nie uprawia seksu skoro oni zmieniają kobiety, kiedy im się zechce, a nakłonienie jakiejś do seksu to jak dla mnie powiedzenie "cześć". Niech sie zajmą sobą jeżeli są tacy wspaniali i niech wypie**alają." jak to mówią za granicą: WELL SAID!!!!!!

Gość ojdanaodsamegorana
Sam już nie wiem, w większości mam inne zdanie bo tak myślę, ale często mówię ludziom po prostu na przekór.Taka już moja natura, po prostu chcę być "inny", dla mnie to komplement. zmartwię Cię ale właśnie większość ludz ma tak jak ty:P chcą się wyróżniać strojem zachowaniem ,odmiennym zdaniem,chcąc za wszelką cenę być innym staniesz się jak wszyscy :P

Chcieć się wyróżniać, a się wyrózniać to jest co innego. W swoim życiu w realu spotkałem zaledwie parę osób którzy nadają na tych samych falach co ja... zmartwię Cię ale właśnie większość ludz ma tak jak ty chcą się wyróżniać strojem zachowaniem ,odmiennym zdaniem,chcąc za wszelką cenę być innym staniesz się jak wszyscy Z tego co zauważyłem to większość ludzi których znam, stara się byc "normalnym", maskując swoje prawdziwe ja. A ja nie chcę za wszelka cenę się wyróżniać i być inny. Ja jestem "inny" i jestem sobą, w sumie nie mam nic przeciwko temu i dorabiam do tego ideologię. A mówię i robię innym na przekór bo jestem złośliwy i nieznośny.

Gość ojdanaodsamegorana
normalni piętnują tych nienormalnych,a nienormalni (czasem specjalnie) udowadniają swoją inność na każdym kroku. Mnie już nudzi walka z homoseksualizmem,biseksualizmem itd gdybyśmy nauczycili się akceptować innych ,nie było by zamieszania i nieporozumien ...chyba :O:D

"przegrance beda bronić swojego i beda pieprzyc ze to wina wszystkich dziewczyn tylko nie jego , bo one sie po prostu nie poznaly na jego charakterze" a ja twierdzę że to wina tego że się poznały :D

Darker "Żadna nie "pragnęła". Poza tym widać, że nie czytałaś tematu." Hmm, czyli wyszło szydło z worka. Czyli jednak każdy po kolei ci wmawia, że chcą się z tobą umawiać dziewczyny z kafe? Dziwne. Myślałam, że to prawda.

"Mnie już nudzi walka z homoseksualizmem" ja to się dzieje że gdy zaczyna się rozmowa o byciu innym, oryginalnym to zaraz pojawia się wątek pedalski. :D

Gość jaka trzeba byc idiotka
by uwierzyc ze na takim forum jak te ktos kogos chce poznac? :D

Gość ojdanaodsamegorana
ja to się dzieje że gdy zaczyna się rozmowa o byciu innym, oryginalnym to zaraz pojawia się wątek pedalski. moze dlatego ze już wszyscy mają dość walki z innością :P tak samo jak to wasze dożywotnie prawictwo ,gdybyście się tym nie chwalili nie było by tylu topików o was :P

Gość a kto sie chwali tutaj
prawictem? bo chyba tylko luzer i jego topik. Reszta jest zakladana przez niewyzyte kobiety ktore tylko moga pomarzyc i nieuzywanym nowiutkim fiucie :D

"tak samo jak to wasze dożywotnie prawictwo ,gdybyście się tym nie chwalili nie było by tylu topików o was " Haha,no ale bez nich kafe nie biłoby na głowę pod względem popularności innych forów. ;)

Gość ojdanaodsamegorana
Haha,no ale bez nich kafe nie biłoby na głowę pod względem popularności innych forów o tak to jest prawda ,na żadnym innym forum faceci nie piszą o swoim prawictwie tak jak tutaj ;) tutaj to powód do dumy?gdzie indziej zenada i wstyd

Gość pocieszaj sie ty prawy
moga pomarzyc i nieuzywanym nowiutkim fiucie jakis 0,1 procent moze i tak

"tutaj to powód do dumy?gdzie indziej zenada i wstyd" No na babskim forum to faktycznie powód do dumy :D

Gość a kto sie chwali tutaj
no i ten 0.1% zaklada te tematy :classic_cool: