Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda o prawiczkach

prawiczki nigdy nie będą szczęśliwe bo lubią się zadręczać i nie robią nic

Polecane posty

Gość nie skozystal z okazji
jaka trzeba byc idiotka by uwierzyc ze na takim forum jak te ktos kogos chce poznac nastoletnia chciala poznac darkera :classic_cool:

Gość ojdanaodsamegorana
No na babskim forum to faktycznie powód do dumy chyba tak skoro tak chętnie uzasadniają dlaczego tymi prawikami są :P:D

normalni piętnują tych nienormalnych,a nienormalni (czasem specjalnie) udowadniają swoją inność na każdym kroku. Mnie już nudzi walka z homoseksualizmem,biseksualizmem itd gdybyśmy nauczycili się akceptować innych ,nie było by zamieszania i nieporozumien ...chyba Porównujesz piętnowanie i naśmiewanie się z innych, do często bycia sobą, gdy się odbiega szeroko pojętej popierdolonej normy? Co do ostatniego zdania to się zgadzam. JA tam akceptuję wszystkich ludzi, co nie znaczy,że nie mam prawa wyrażać swojego zdania...

Gość jestes ble kobieta
suwka nie nabija j sie z prawikow

"chyba tak skoro tak chętnie uzasadniają dlaczego tymi prawikami są" Czy ja wiem... Może szukają tu wsparcia, a gdy takie uzyskują, wyjeżdżają z mordą :P P.S. przeżyłam to na własnej skórze :D

" jestes ble kobieta suwka nie nabija j sie z prawikow " Nie nabijam się, uważam, że są słodcy :)

Gość ojdanaodsamegorana
A tam akceptuję wszystkich ludzi, co nie znaczy,że nie mam prawa wyrażać swojego zdania... ja tam nie akceptuje wszystkich ,ale nie obnoszę się z tym,nie wyzywam nie rzucam kamieniami ,staram się unikać tego co mnie wku***** lun obrzydza. jestem ciekawa na czym polega ta twoja inność

Gość dziwaki sa te prawiki
ze im nie wstyd

"moze dlatego ze już wszyscy mają dość walki z innością" nie wszyscy tylko ci co mają mózgi wyprane lewacką propagandą. jakoś dla zespołu downa ani innych chorób nikt się specjalnych względów nie domaga a dla zboczeńców owszem.

Inność jest fajna. Oryginalna. Inna. Od dziecka mi tak tłumaczą :D

Gość jestes ble kobieta
nabijasz !!! masz kogos ze taka madrala jestes ? ile masz lat ?

Ble kobieta Hmm, mówić czy nie mówić, oto jest pytanie. Dziś dziadek stwierdził, że jestem sprytna, więc nie powiem :P

Zresztą czemu się nie można ponabijac z prawików? Przecież to nie choroba. A kto uważa to za chorobę, najwyraźniej mnie śmieszy :classic_cool:

Gość ojdanaodsamegorana
nie wszyscy tylko ci co mają mózgi wyprane lewacką propagandą. jakoś dla zespołu downa ani innych chorób nikt się specjalnych względów nie domaga a dla zboczeńców owszem. haha ale pierdolisz ,oczywiście ze walczy się o to by ludzie z zespołem downa ,inwalidzi mogli normalnie żyć ,ludzie po wyrokach mogli pracować ,budowac związki tylko ze tych normalnych to góeno obchodzi ,więc nie robią szumu :P ,walka z gejami jest fajniejsza ,mozna się pokazać np w tv :)

Gość to seryjnie jest zabawne
jesli komus sie cos nie podoba to po jakiego chuja wchodzi na takie topiki ? jest milion innych. Mnie interesuja ciezaroweczki smierc bliskiej osoby czy inne bzdety to nie wchodze i nie dorzucam swoich 3 groszy. W przeciwiestwie do takiej suwki po co to chcesz sie dowartosciowac? to idz na wizaz tam wszystkie ci beda pisac ze jestes och i ach.

"W przeciwiestwie do takiej suwki po co to chcesz sie dowartosciowac? to idz na wizaz tam wszystkie ci beda pisac ze jestes och i ach." Hmm, nie potrzebuję napisanych literek "Och i ach", by się dowartościować :classic_cool:

Gość bedzie zabawnie jak my
moze z ciebie ponabijamy sie ?

Nie?! a rzeczywiscie nastolatki wola teraz okreslenie "slitasna" lepiej ci? To teraz mozesz zmienic topik....

ojdanaodsamegorana jestem ciekawa na czym polega ta twoja inność Szczerze mówiąc nie mam na to odpowiedzi(za mało precyzyjne pytanie), musiałbym się zapytać tych wszystkich "normalnych" ludzi którzy mi zwracali na to uwagę. Musiałbym z tobą porozmawiać, może wtedy byś zauważyła na czym ona polega.

Smiało, mam dystans do siebie, lubię się z siebie pośmiać. Często mam tak, że jak rozmowa się nie klei, to wrzucę jakiś śmieszny kawał, co tam mi nie wyszło, czy jaką strzeliłam gapę. Np. nigdy nie zapomnę, jak udawałam przed kumplem, że oglądałam mecz jakiegoś tam wieczoru. Chciałam mu zaimponować, ale on mi powiedział: "Ale jak to? Przecież wczoraj nie było żadnego meczu". Na to męzczyźni zaczęli dyskutować, że mam pewnie jakieś inne kanały czy lepszy pakiet, a ja na to (już całkowicie zmieszana: "Jak to. Byłam pewna, że wczoraj to był mecz" :D :D

" Nie?! a rzeczywiscie nastolatki wola teraz okreslenie "slitasna" lepiej ci? To teraz mozesz zmienic topik...." Słitaśna? Najwidoczniej nastolatki tak. Ja nie :classic_cool:

suwka - urzekla mnie twoja historia , masz cos jeszcze zabawnego do dodania?

offerma no wez nie przytaczaj simona bo sie zleca amatorki "wielkich ptakow" :classic_cool::D

Właśnie zauważyłam, że moja otwartość cię zraża. Czyzbyś był prawiczkiem? :classic_cool:

Gość ojdanaodsamegorana
może i ja pie**olę natomiast ty jesteś nieźle popie**olona, to fakt. ale czego się spodziewać od głupiej lewackiej szmaty. wiadomo od pewnego czasu że jedynym "lekiem" na lewacką głupotę jest wyruchanie przez simona mola. wtedy błyskawicznie przechodzi. ???? przetłumacz z łaski swojej ten bełkot na j polski ,bo nie zrozumiałam mi inność nie przeszkadza ,natomiast przeszkadza mi walka z innością ,bo to zacofanie i głupota!

Death coś tam... Przed chwilą to akurat śmiałam się z siebie i własnej głupoty. No bo jak ja mogłam wyrywać gościa na mecz, którego nie było. DO dziś mnie to bawi :D

A i owszem jestem prawiczkiem , homoseksualista i pedofilem ktora opcja bedzie cie satysfakcjonowac?