Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda o prawiczkach

prawiczki nigdy nie będą szczęśliwe bo lubią się zadręczać i nie robią nic

Polecane posty

Wybieram geja. Ogólnie intryguje mnie ta inność :) Zawsze chciałam mieć kumpla geja, ale jak widzę, o takich dzisiaj trudno. Chyba że źle trafiam.

"bo nie zrozumiałam" nie dziwi mnie to. idiotki mają to do siebie że "nie rozumieją", taka ich cecha gatunkowa. zresztą gdyby cokolwiek rozumiały nie należały by do "postępactwa" i miarą postępu nie było by dla nich hołubienie zboczeńców i inne lewackie brednie.

Gość ojdanaodsamegorana
. Musiałbym z tobą porozmawiać, może wtedy byś zauważyła na czym ona polega. moze wyjdzie w praniu,bo jak na razie inności nie zauważyłam ;)

No, sam rozumiesz. Nie zakochuje się. Bo wiesz, nieraz mam tak, że jak gadam z kumplem, to nurtuje mnie to, czy daję mu jasne znaki, że to tylko przyjaźń. Z gejem bym nie miała takich problemów.

Suwka to jakaś wyprana przez lewactwo. Po co z nią gadać? Niech idzie do klubu dla homosiów i simonów molów. Tam ją zarażą i tyle będzie z jej "mądrości".

"nie dziwi mnie to. idiotki mają to do siebie że "nie rozumieją"" Hahaha :D

"Zawsze chciałam mieć kumpla geja" no i proszę, wątek pedalski obowiązkowy. przecież to takie "modne" i "nowoczesne" "mieć kumpla geja". :D

Taki z tego jedyny pożytek, że lewactwo się za bardzo nie rozmnaża. Aborcja, hiv, narkotyki i po nich.

" no i proszę, wątek pedalski obowiązkowy. przecież to takie "modne" i "nowoczesne" "mieć kumpla geja". " No oczywiście! trzeba ze wszystkim spróbować. Heh :D Jak z gejem pójdzie, to się na zboków przeniosę:p Oczywiście żartuję, dobrze, że ty jako jeden z niewielu tu na kafe znasz się na żartach :)

Gość gklmhj
Suwka to jakaś wyprana przez lewactwo. Po co z nią gadać?" luzer a po cholerw z toba gadaj?:D:D:D:D: na szczescie juz malo kto, bo z tak chorym czlowiekiem nie w sposob sie dogadac:D

Gość ojdanaodsamegorana
nie dziwi mnie to. idiotki mają to do siebie że "nie rozumieją", taka ich cecha gatunkowa. zresztą gdyby cokolwiek rozumiały nie należały by do "postępactwa" i miarą postępu nie było by dla nich hołubienie zboczeńców i inne lewackie brednie. haha ,ok jesli zabronicie gejom małżeństwa, adoptowania dzieci itd to oni znikną z powierzchni ziemi?,nie ,w dalszym ciągu będą sobie żyć ,więc do jasnej cholery po co ta walka i udowodnianie ze jestesmy normalni?nie lepiej zaakceptować ten fakt?:P:classic_cool:

ojdanaodsamegorana Z resztą ta cała dyskusja o "inności" nie ma sensu w sumie... To czy jesteś "inny" czy "normalny" zależy od tego w jakim towarzystwie się obracasz. Przecież tak naprawdę jest mniej więcej tyle definicji, słowa normalny co ludzi na świecie. Ale jest szeroko pojęta norma, do której nie pasuję.

"luzer a po cholerw z toba gadaj? : na szczescie juz malo kto, bo z tak chorym czlowiekiem nie w sposob sie dogadac" No, szczególnie, że jeździ po kimś (to jestem ja :D ), kto mu krzywdy nie robi, to sama tego nie pojmuję ;)

kiedyś była taka strona "rzeczpospolita krasnoludowa" z takimi krótkimi komiksami polityczno-społecznymi o krasnoludkach. jeden z nich był taki: siedzą dwa krasnoludki przy stole i nad nimi "dymki": - wiesz stefan, zgodnie z sugestią marszałka dorna, postanowiłem na jeden dzień zostać gejem - no i co? - bolało jak cholera ale nie chciałem wyjść na nietolerancyjny ciemnogród. :D taka jest właśnie wizja "nowoczesności" lansowana przez lewackie media i bezkrytycznie łykana przez rozmaitych "postępackich" kretynów (takich jak ta pomarańcza z którą rozmawiam).

Gość ojdanaodsamegorana
Z resztą ta cała dyskusja o "inności" nie ma sensu w sumie... To czy jesteś "inny" czy "normalny" zależy od tego w jakim towarzystwie się obracasz. Przecież tak naprawdę jest mniej więcej tyle definicji, słowa normalny co ludzi na świecie. Ale jest szeroko pojęta norma, do której nie pasuję. masz racje ,ale to ty z dumą napisałeś ze jesteś inny,więc zaczęłąm się zastanawiać nad tą twoj ą innością ;)

Jestem wrazliwy,nienawidzę psutych ludzi, nie cierpię wyścigu szczórów ,ipresji która spotyka nas na każdym kroku, jestem złośliwy, przemądrzały, nie rozumiem jak można się ograniczać przejmując zdaniem innych i jestem na każdym kroku szczery. Tą są m. in cechy charakteru które sprawiają , że jestem "inny".

Zboczeńcy byli zawsze, to nie znaczy, że mają dostać prawo do "małżeństwa" i adopcji dzieci. Bo to nienaturalne i sztucznie i niszczy porządek świata prowadząc do anarchii. Europa już zgniła. Chińczycy mają niezły ubaw z Europy. Jesteśmy już zadupiem świata przez lewacką propagandę.

Napisałem to z dumą, bo poglądy większości ludzi do mnie nie przemawiają. NIe przyjmuje takich norm jak: wiara w Boga, prawo, kultura osobista,poprawność polityczna , przesądy i stereotypy, za oczywistość tak jak większość "normalnych" ludzi. Nad każdą kwestią zastanawiam się samodzielnie i robię to co chcę.

" I co z gejem byś chciała się pieprzyć bez zobowiązań ?" haha :D Leżę ze śmiechu. Przecie właśnie o tym mówię. Gej by nic ode mnie nie oczekiwał: ani seksu, ani miłości. A kumple to tak wiesz. Nieraz się któryś zakocha i co potem? Z przyjaźnią damsko-gejowską :D tak nie ma.

"nie lepiej zaakceptować ten fakt?" kto chce niech akceptuje a kto nie chce nie. ja nie miałbym problemu w tym żeby mój mechanik samochodowy był gejem. ale już z tym że gejem miałby być nauczyciel to owszem (pedofilia wśród gejów jest kilkakrotnie częstsza niż wśród hetero). ja lubię tomasza raczka bez względu na to czy jest gejem czy nie. ale on nie jest gejowskim pajacem który ze wszystkiego robi sprawę "tolerancji" i nie robił szumu gdy stracił stanowisko naczelnego w playboyu. dla każdego jest oczywiste że pisma takiego jak playboy nie może wydawać gej. i to wyłącznie ze względów wizerunkowych bo przecież po odejściu raczka w żaden sposób na jakości nie zyskało. natomiast właśnie tacy śmierdziele jak biedroń i jemu podobnie uważają że każdy powinien mieć obowiązek się pedałom nadstawiać a jak nie chce to za "homofobię" powinien trafić do więzienia. taka jest ich wizja "tolerancji".

"- wiesz stefan, zgodnie z sugestią marszałka dorna, postanowiłem na jeden dzień zostać gejem - no i co? - bolało jak cholera ale nie chciałem wyjść na nietolerancyjny ciemnogród." Hi, hi, hi. Dobre :D

ojdanaodsamegorana, streścisz mi tak w kilku słowach o o się pokłóciliście z ofermą? :)

"to typowe dla ''polaczków''udawać ze jest fajnie bo normalnie i poprawnie politycznie" akurat "poprawna politycznie" to ty tu jesteś tępa strzało. reprezentujesz sobą wszystko to co najgorsze w lewackim syfie: bezkrytyczną akceptację lewackiej propagandy, głupotę, pogardę dla własnego narodu. no ale czego ja tu wymagam od takiej idiotki. nie zaczniesz przecież nagle myśleć bo nie masz do tego ani predyspozycji ani wprawy.

""ojdanaodsamegorana to typowe dla ''polaczków''udawać ze jest fajnie bo normalnie i poprawnie politycznie" Z tym się zgodzę." A ja się nie zgadzam! :D Cały świat teraz się otwiera na wszystko.

"a ten znowu wyzywa wszystkich dookola" Podobno wolność słowa jest ;) Czy się mylę?