Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imponująca rozmiarem buta

do dziewczyn, które "kuszą" mężczyzn w sieci - żal mi was

Polecane posty

Gość imponująca rozmiarem buta

chodzi mi o wrzucanie filmików czy "śmiałych" fotek - choćby przed lustrem, gdzie pokazujecie kawałek cyca czy posladków. na fejsiku, fotce itp mnie by to nie cieszyło, gdyby nad moim zdjęciem trzepał sobie najgorszy margines, 14-latkowie z mlekiem pod nosem, tępe dresy, jacyś arabowie, którzy szukają w necie fotek białych dziewczyn, bezrobotni, niewyżyci nieuczciwi mężowie zdradzający żony, budowlańcy którzy ledwo umieją czytać - w życiu nie przeczytali żadnej książki, cwaniacy bez wykształcenia i tak dalej. tacy dziwacy zwracają uwagę na Wasze fotki, a nie Książęta na białym koniu z kasą i klasą, o którym być może marzycie. chyba, że w smak Wam by zajmował się Wami jakiś niedomyty, leszcz, ruchacz.

Gość knnkknkn
"Książęta na białym koniu z kasą i klasa" Haha, pogadamy jak skończysz gimnazjum

Gość ililitia
co się przejmujesz takimi kretynkami. Zresztą one nie 'kuszą' tylko pokazują wszystko od razu. :P

Gość Mr. Bomba-X
to są podnietki napalone na k00tasa! chcą one tylko chooja do zapjerdalania jednej z jej trzech dziur .....

16:47 [zgłoś do usunięcia]wredna blondyna One się podniecają gdy ktoś im napisze komenta ooo ale fajna d**a z ciebie, sexi lub ruchałbym Otoz to🖐️

Gość Armataaaaaaaa
pewno ze zal.. to zwykle kurwiszcze ktore trafi na "mezczyzne" swojego pokroju czyli jednego z tych co opisalas wyzej :D zaden wyksztalcony, facet z klasa nie bedzie przeciez trzepac pod jpg.

Autentyk: Miałam w gimnazjum koleżanke która taką fotę wystawiła na portalu zagranicznym coś ala fotka. Potem w szkole chwaliła sie że murzyni do niej piszą że jest seksi :D :D :D

Gość gervazy
kobiety wykorzystaja kazda okazje by moc sie rozebrać

Gość ililitia
gervazy - to Ty chyba znasz same dziwne kobiety

Gość Armataaaaaaaa
ma bo tylko mezczyzni pokroju tych co opisala autorka leca na jpg-owskie koorwy, tak samo jak madre i fajne babki nie leca na imbecylow z budowli co pokazuja gole kootasy w kamerkach