Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co mi to było wszystko

napisalam życzenia do byłego

Polecane posty

teraz żałuję, po co mi to było.

Gość tghhhhhhhhhhy
bo kobiety maja serca , i tyle

ciągle zapominam,że to co dobre minęło i że jest teraz inną osobą.

Gość tghhhhhhhhhhy
szkoda mi tyvh 0.30 groszy dla takiego

prawda?

to przez atmosferę tych świąt "wszyscy wszystkim ślą życzenia" etc ;)

ja też napisałam życzenia a on odpowiedział i zapytał czy idę na "pasterkę"

jakiś normalny człowiek, a nie z łaski życzenia wysłane hurtem szablon i "wyślij wszystkim"

ciągle ktoś jest ale to akurat szczegół, a były jest przeszłością, tylko w głupie święta tak łatwo się złamać. Ale ostatni raz :)

hurtem szablon i "wyślij wszystkim" ble, po co udawać taką dobrą i milusią z okazji świąt, co było dobre to dawno i nieprawda.

Gość kubocianka
czemu załujesz?nawet jakby napisal cos chamskiego to co z tego sa swieta,to czas kiedy skladamy roznym osobom zyczenia,rozstaliscie sie,cos na to wplynęlo.a to nie oznacza ze trzeba do konca zycia myslec o tej osobie z zółcią dobrze mu zapewne zyczysz,i napisalas mu zyczenia to tylko dobrze swiadczy o Tobie i sie nie zastanawiaj co on sobie pomysli,wazne jaki Ty miałas cel

dziękuję, kubocianka, rozumiesz mnie, ale po prostu głupio mi gdy pomyślę sobie, że niektórzy tylko podbudowali swoje ego.

Gość kubocianka
Ty podbudowalas swoje,jestes ponad jakis tam problem ktory wplynąl na to ze sie rozstaliscie to działa tak,np=pomimo ze mnie zraniles,zdradziles etc...ja tobie dobrze zycze,bo jestem dojrzalą osobą i potrafie wybaczyć,i byc ponad to a jesli on odbierze to jako połechtanie jego Ego...coż,,,,znaczy ze jest dosc ograniczony

nieważne, co sobie taka osoba jak on pomyślała. Jak dziewczyny u Was, napisałyście jakieś życzenia, które wymagały przełamania się? ja pierwszy raz w sumie, bo poprzednim nie pisałam i nie piszę, dla tego zrobiłam wyjątek.

Gość jędzowata
Po co napisałaś, po co przełamywałaś dla niego?

człowiek głupi pamięta to co dobre i w święta chce być taki dobry i pokazać, że nie udaje obrażonej, nie chciałam okazać się małostkowa ale naprawdę nie warto.

Gość wertyuioighjk.
owszem nie warto ale zawsze sa inni lepsi normalni porzadni faceci wokół nas :)

Gość jędzowata
Myśle, że tak naprawdę tona coś liczysz, np. że o tobie sobie przypomni, że odpisze, coś zaproponuje, że okaże się, żebyłaś najlepsza

może po prostu daję mu szansę by zachować się normalnie, czytaj, napisać dziękuję za życzenia, miło z Twojej strony, nawzajem wesołych a nie znów jak ostatni palant. ale więcej szans nie będzie :)

ja chcę go dobrze wspominać, ale naprawdę on mi na to nieszczególnie pozwala ;) może tak jest przynajmniej łatwiej :) być może miał obawy, że jak napisze coś miłego, rozpłynę się nad nim i nie dam spokoju. Nic bardziej mylnego, czegoś na mój temat nie wie:) i się już nie dowie :) jestem zdania, że trzeba być pogodzonym z tym, co było w Twoim życiu i starać się zakończyć pewne wątki w dobrym stylu, bez sporów i ranienia się celowo.

Gość jędzowata
Wiesz, ja nie odpisałam na życzenia byłemu. Ba nie wiem już co zrobić, żeby przestał mi je wysyłać. Ma swoje życie, a ja swoje. Nie chcę żadnej relacji, wysyłania życzeń. Nie odpisują ci co nie chcą dalej ciągnąc tej znajomoci.

niektóre znajomości są inne niż pozostałe i coś przez wzgląd na to ile ta osoba dla Ciebie znaczyła każe Ci dać jej do zrozumienia, że pamiętasz. I nic poza tym.

Gość wesdfghjkloighjk.
wiekszość abonentów wysyła przez opcje "do wszystkich ' wiec nawet zapomina sie o tych złych nr

Gość jędzowata
Po co? Po co chcesz o sobie przypominać? Przeciez jak chce to sam sobie o Tobie przypomni. To ty wciążmyślisz i chcesz powiedziedzieć, że był wyjątkowy, ale może ty nie byłaś i on hce spedzać święta z kim chce i pamiętac o kim chce.

a mi nikt nie zabroni wysyłać życzeń komu uważam za stosowne, ale nie musi się obawiać, więcej nie otrzyma ode mnie żadnych, time to say goodbye :)

Gość jędzowata
Wiesz oczywiście, że nie, ale poskarżyłaś się, że on nie odpisał. Więc nie chodziło o to, że ty chciałaś być wporządku, tylko liczyłaś na odzew z jego strony na to, że odpowie i co dalej? kawa, spacer, wspomnienia, kontakt?

oj jedzowata, poczytaj kochana topic. Odpisał ale boleśnie sztampowo, nie dało się nie zauważyć że to szablon który wysyła wszystkim. Choć wiem, że nie jest osobą, która w ogóle jakoś szczególnie wysyła życzenia. Chciałam się poskarżyć, że mimo iż kulturalnie odpowiedział, nie wykazałam się rozsądkiem, bo naprawdę obyłoby się.