Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co mi to było wszystko

napisalam życzenia do byłego

Polecane posty

Gość ghjkloighjk.fghjk
jedzowata zamknij twarz, poniewaz wysyła sie dowszystkich i nikt na nic nie liczy , tak jak to u ciebie jest czy było , wiec nie przekładaj swoich mysli na innych. Po prostu wysyłaja ludzie którzy maja dobre serca ! nie sa podli chamscy zamknieci na świat życie jest jednowiec warto okazywać wszystkim miłość!

Gość do Autorki naszej!!!!!!!!
nawet sama przed soba nie chcesz sie przyznac, ze napisalas do niego po to, aby on ci odpisal i aby zaczal sie kontakt. mialas nadzieje, ze on moze cos czuje lub poczuje, ze magia swiat otworzy go na ciebie na nowo. ale widac facet zamknac rozdzial z toba. i dobrze. tak byc powinno. przeszlosc to przeszlosc.

ja też zamknęłam już ten rozdział, ale w święta ciężko było nie uchylić delikatnie tych drzwi. Teraz sama pytam, po co.

Gość jędzowata
No to o co chodzi? Odpisał jak wszystkim. Dostałaś co chciałaś, zabolało cię, że usłyszałaś, że jestes jak wszyscy?

Oj tam ciezko, nie ciezko... to byla twioja swiadoma decyzja przeciez... wiec musisz polknac zabe

może i tak, mam za swoje, więcej nie będę coś udawać.

nie wiem, jak ludzie to robią, że z dnia na dzień zapominają i idą dalej i wszystko jest ok. Chciałabym tak umieć, ale nie mam tak i jest mi z tym bardzo ciężko.

a to on Ci odpisał jednak?

Gość jędzowata
Do ghjk... O widać u ciebie serce i kulturalną dyskusję oraz swiąteczną atmosferę. Masz klasę, każdy marzy o życzeniach od ciebie.

do Autorki, tak, odpisał, ale i tak zawstydziłam się sama przed sobą i zadałam sobie pytanie, czy naprawdę nie mogłam wykazać się większym rozsądkiem i nie dać się porwać tej świątecznej fali.

powiem Wam szczerze, że naprawdę byłam pewna, że w ogóle nie odpowie. Nie wiem w ogóle, po co wkładam palce między drzwi a futrynę... jak dziecko...

i co teraz zamierzasz zrobic z uzyskana wiedza ? (ze jednak odpisal)

Nic, uznać ten rozdział za ostatecznie zakończony i wyciągnąć ze swojego wstydu przed samą sobą nauczkę na przyszłość.

Gość jędzowata
Wiesz, ja wcale nie chcę cię urazić, po prostu próbuję zrozumiec po co ktos były wysyła życzenia. I jednak wychodzi na moje. Przykro mi, że o nim nie zapomniałaś, ale tak nie zapomnisz. A i wychodzi, że czytałam, że zrozumieniem, tez mi się wydawało, że napisałaś, że nie odpisał. Wciąż chyba go kochasz.

Taka prawda... wysyłam życzenia tylko do tych do których jeszcze coś dobrego czujemy... albo do tych z któymi rozstaliśmy w sposób "polubowny" czyli bez zdrad i oszustów... tak czy inaczej... widac jego ten nastrój świateczny nie ogarnał... nie miał w sobie POTRZEBY, aby do Ciebie napisać... I z ta prawda musisz się pogodzić.

Wysyłamy*

Gość 27 bylo
Jedzowata... mądra osobo, mi też pomagają Twoje słowa. Dzięki!