Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

me do not

nigdy więcej kwejka

Polecane posty

weszłam z nudów, zobaczyłam coś strasznego, cała się trzęsę i nie wiem co ze sobą zrobić... świat jest okrutny i pozbawiony wrażliwości !!

Gość mam tutaj dużo orange nicków
ja też

Gość AgentT
A cóż takiego zobaczyłaś? PS. rzeczywiscie, portal nie nalezy do najambitniejszych ..

Gość kałdor
chodzi ci o to z maćkiem z klanu :classic_cool: ?

Gość AgentT
A cóż takiego zobaczyłaś? PS. rzeczywiscie, portal nie nalezy do najambitniejszych ..

Gość dgfgefdgdrge
3896 strona jak zółw rozrywa na syrzepy myszke :( a ta próbuje sie wydostac i z oderwanym tyłem i z wnetrznosciami na wierzchu probuje uciekac :( o to ci chodzi?

nie chcę dawać linka, bo ktoś może być tak samo wrażliwy jak ja i się załamać po prostu :( ale już tam więcej nie wejdę! ja rozumiem, że takie coś może być interesujące dla pojebów, ale jak kurwa można takie coś zalajkować, no?! nie wiecie pewnie o co chodzi, ale dla was lepiej... :( :( :(

Gość nakoksowany dresiarz
HEHEHE KURRWA, MOTZNE Z TĄ MYSZĄ :classic_cool:🖐️

Gość dgfgefdgdrge
to jest okropne :( swiat jest zły :(

dajcie spokój, jak komuś się to podoba, to naprawdę nie ma uczuć i wrażliwości, no ludzie trochę empatii, ja wiem, że zwierzęta jedzą się nawzajem i to jest normalne, ale żeby kurwa cierpienie niewinnej istotki wrzucać na kwejka i lajkować to już jest kurwa przegięcie :o

Gość ililitia
kurfa nie powinni tam wrzucać czegoś takiego bez cenzury chociażby. Chciałam zaznaczyć, że tam wchodzą też dzieci z podstawówki :o

JA TEŻ WRZUCIŁEM TO NA SWOJEGO FEJSA, ŚMIESZNY FILMIK :D

Gość dsfdsfsdf
zamiast pierdolić podajcie linka

Gość autoreczkaq
jak wyzej

Gość dsfdsfsdf
wow ;o

PRZECIEŻ TEN FILMIK TO BEKA W CHUUJ, NIE WIEM O CO CI CHODZI :D

Gość .lubię to!
dzięki! fajne!

Gość aaaaaaaaaaaaah
niby naturalne..ale jakie straszne :(

Gość niewinne_dziewcze...
przeglądałam dzisiaj kwejka ale jakos specialnie nie zwróciłam na to wczesniej uwagi, dopiero teraz postanowiłam sprawdzić tą strone jeszcze raz. ku*wa to jest po prost okropne, jak można dodawac cos takiego na dosyć popularny portal na który wchodzą różni ludzie, dla innych może być to " normalnym " widokiem a innych może gorszyć, w moim przypadku było to obrzydzenie. jak można być takim chamem, brak jakiegokolwiek człowieczeństwa. zrobiło mi się szkoda tej myszki :( naprawdę ;( szczerze mówiac to płakać mi się chce ;/

oj tam kocham myszy ale ta przynajmniej długo nie cierpiała, gorsze są filmy przyrodnicze jak stado lwów napada antylope...żeby nie było mysiuni też mi cholernie żal i prędzej bym takiego żółwia uśpiła i zjadła z niego zupę niż dała mu jeść mysiulke :(

a pies Vucko co mu włożyli petarde do buzi i pozniej tak chodzil? :( to dopiero był straszny i przygnebiający widok...chyba z tydzien o tym myslalam :o

nie widziałam tego psa i nie chcę widzieć, pewnie znowu skończyłoby sie płaczem z mojej strony . jestem bardzo wyczulona na krzywdę zwierząt :(

tracę wiarę w ludzką wrażliwość :( :o to nie jest film dokumentalny, tylko filmik, który z założenia ma być śmieszny i ludzie się z niego kurwa śmieją, zamiast dostrzec swoje spaczenie :o a kwejk to jest (był w moim założeniu wcześniejszym) portal, który odwiedzam jak mi się kurwa nudzi, żeby się pośmiać bądź ewentualne odstresować i tak sobie przeglądam kurwa, a tu takie coś. Nie mogłam uwierzyć, że ktoś takie coś wrzucił, zaczęłam szlochać, płakać i się trzęść, ale teraz to już jestem WKURWIONA!

me do not dokładnie tak jak powiedziałaś, jest to portal typowo rozrywkowy na który więkoszć ludzi wchodzi z nudów, dla zabawy a nie żeby ku*wa oglądać takie rzeczy ;( skoro ktoś tak bardzo lubi oglądać coś takiego i jeszcze go to śmieszy ( nie wiem jak można być takim pojebem i pok*rwieńcem żeby smiać siez czegos takiego ) to mogli przecież wstawić to na sadistica ;/

Ach... kafe! świat naprawdę jest okrutny, niesprawiedliwy i na każdym kroku to udowadnia... myślałam, że są jakieś zasady moralne zachowywane, ale jednak nie ... przeraża mnie to jak dużo ludzi nie ma empatii i wrażliwości... aż się żyć odechciewa...